Reply to topic  [ 149 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Next
Lady Gaga 
Author Message
Dearest
Dearest
User avatar

Joined: April 1st, 2012, 10:54 pm
Posts: 861
Image

Nimi: Stefani Joanne Angelina Germanotta
Syntynyt: 28. maaliskuuta 1986
Taiteilijanimi: Lady Gaga
Kotipaikka: New York
Aktiivisena: 2005 - Nykyhetki
Tyylilajit: Pop, dance
Laulukieli: Englanti
Ammatit: Laulaja-lauluntekijä, muusikko, säveltäjä, näyttelijä
Soittimet: Laulu, piano, syntetisaattori
Levy-yhtiöt: Streamline, Kon Live, Interscope Records, Cherrytree Records
Nettisivu: ladygaga.com

Lady Gaga, oikealta nimeltään Stefani Joanne Angelina Germanotta, (s. 28. maaliskuuta 1986 New York), on yhdysvaltalainen elektro-, dance- ja poplaulaja, sanoittaja ja säveltäjä sekä performanssitaiteilija, joksi hän itseään kutsuu. Lady Gaga aloitti uransa sanoittaen kappaleita muun muassa Fergielle, Britney Spearsille, New Kids on the Blockille ja Akonille. Hänen inspiraationaan ovat olleet glam-rokkarit, kuten David Bowie ja Queen, sekä 1980-luvun poplaulajat, kuten Madonna ja Michael Jackson.

Akon huomasi, että Lady Gagalla oli sanoittamisen lisäksi kykyjä myös laulajana. Hän otti tämän omaan levy-yhtiöönsä Kon Live Distributioniin ja auttoi oman materiaalin säveltämisessä. Lady Gaga julkaisi vuonna 2008 esikoisalbuminsa The Famen, josta julkaistiin kaksi kansainvälistä menestyssingleä, "Just Dance" ja "Poker Face". Kappaleet keräsivät maailmanlaajuista suosiota ja artisti lähti The Fame Ball Tour -kiertueelle ympäri maailmaa. The Famen suosion siivittämänä artisti julkaisi marraskuussa 2009 The Famen kappaleet sisältäneen EP-levyn The Fame Monster, jolta julkaistiin niinikään suurta suosiota niittäneet singlet "Bad Romance", "Telephone" ja "Alejandro", joiden aikana artisti kiersi maailmaa toisella kiertueellaan, The Monster Ball Tourilla. Gagan toinen studioalbumi Born This Way on suunniteltu julkaistavaksi toukokuussa 2011 ja levyltä on julkaistu kaksi singleä: "Born This Way" ja "Judas", joista edellinen on sijoittunut lähes yhtä monen maan listakärkeen kuin "Poker Face".Vuonna 2009 hänet nimettiin maailman parhaaksi laulajaksi.

Lady Gaga on myynyt maailmanlaajuisesti arviolta yli 50 miljoonaa levyä (yli 10 miljoonaa albumia ja yli 40 miljoonaa singleä). Gaga on saavuttanut uransa aikana lukuisia palkintoja, joista merkittävimpinä viisi Grammy-palkintoa, viisi World Music Awardia, neljä MTV Europe Music Awardia ja 11 MTV Video Music Awardia. Keväällä 2010 Gagasta kerrottiin tulleen ensimmäinen artisti, jonka videoita on katsottu internetissä yli miljardi kertaa. Lady Gaga on vuoden 2011 Guinnessin ennätysten kirjan mukaan internetin hakukoneiden etsityin nainen ja hän on ensimmäinen artisti, jonka kuusi ensimmäistä singleä ovat nousseet Yhdysvalloissa Billboardin Mainstream Top 40 -listan kärkeen. Time-lehti listasi vuonna 2010 Gagan maailman sadan vaikutusvaltaisimman ihmisen Time 100 -listalle. Forbes niinikään sijoitti hänet vuonna 2010 neljänneksi maailman vaikutusvaltaisimpien julkisuuden henkilöiden listallaan ja seitsemänneksi maailman vaikutusvaltaisimpien naisten listallaan.

Nuoruus

Stefani Germanotta syntyi New Yorkissa Joseph Germanottalle ja tämän vaimolle Cynthialle, joka varttui Ohion Glendalessa. Germanottalla on italialaisia sukujuuria. Hän kasvoi New Yorkissa ja kävi samaa katolilaista tyttökoulua kuin Paris Hilton. Germanottan musiikilliset kyvyt huomattiin varhain. Hän aloitti pianonsoiton jo nelivuotiaana ja esiintyi 14-vuotiaasta lähtien New Yorkin amatööri-illoissa.

Germanotta oli Christina Aguileran laulunopettajan opissa, kunnes sai 17-vuotiaana erikoisluvan opiskella musiikkia New Yorkin yliopiston Tisch School of the Artsissa. Myöhemmin hän keskeytti sen tavoitellakseen levytyssopimusta. 20-vuotiaana hän aloitti laulunkirjoittajan työt Interscope Recordsilla. Germanotta teki lauluja Fergielle, New Kids on the Blockille, Pussycat Dollsille ja Britney Spearsille. Samoihin aikoihin hän esiintyi New Yorkin Lower East Siden klubeilla burleskinäytöksissä. Myös huumeet kuuluivat tuolloin hänen elämäänsä. Germanottan mukaan räväkät burleskiesitykset olivat hänen isälleen niin vaikeita hyväksyä, ettei tämä voinut sellaisen nähtyään edes katsoa häntä muutamaan kuukauteen. Toisaalta isä sai hänet lopettamaan huumeiden käytön. Elokuussa 2010 Lady Gaga paljasti kuitenkin käyttävänsä edelleen satunnaisesti kokaiinia.

Germanotta sai taiteilijanimensä Queen-yhtyeen kappaleesta ”Radio Ga Ga”, jota musiikkituottaja Rob Fusari käytti häneen viitatessaan. Fusari auttoi Gagaa myös kirjoittamaan ensimmäisiä kappaleita, kuten ”Disco Heaven”, ”Dirty Ice Cream” ja ”Beautiful, Dirty, Rich”.

2005–2007: Uran alkuvaiheet

Vuonna 2007 Lady Gaga esiintyi DJ ja go-go-tanssija Lady Starlightin kanssa New Yorkin Lower East Sidella. Elokuussa kaksikon paljastava Lady GaGa and the Starlight -revyy ei juuri innostanut vähälukuista yleisöä Lollapalooza-festivaaleilla. Kriitikot kommentoivat esitystä vähemmän mairittelevalla "train wreck" -ilmauksella. Marraskuussa 2007 levymerkki Streamline (Interscope Recordsin osaomistusyhtiö) lanseerattiin viiden artistin voimin. Lady Gaga oli näistä yksi. Pian rap-artisti Akon kiinnostui hänestä ja esitti Interscopen Jimmy Iovinelle, että tälle solmittaisiin levytyssopimus Akonin omistamaan levy-yhtiöön Kon Live Distributioniin.

2008–2010: The Fame ja The Fame Monster

Vuoden 2008 alussa Lady Gaga alkoi työstää Los Angelesissa esikoisalbumiaan The Fame. Ensimmäinen single oli "Just Dance", joka ylsi listaykköseksi viidessä maassa. Myös "Poker Face" -kappaleesta tuli menestys. The Fame ylsi listaykköseksi kuudessa maassa. Suomessa korkein sija albumilistalla oli kolmas.

"Just Dance" oli ehdolla parhaimmaksi dance-kappaleeksi vuoden 2009 Grammy Awardissa.[37] Palkinnon sai kuitenkin Daft Punk kappaleella "Harder, Better, Faster, Stronger".
Vuoden 2009 alkupuoliskolla artisti oli 21 konserttia käsittäneellä The Fame Ball Tour -kiertueella, jolla hän kiersi Yhdysvaltoja ja Kanadaa. Gaga päätti jatkaa kiertuettansa suuren kysynnän vuoksi muun muassa Australiassa, Euroopassa, Aasiassa sekä lopuksi jälleen Yhdysvalloissa. Konsertteja kertyi yhteensä 69. Gaga esiintyi myös Suomessa 28. heinäkuuta 2009. The Famen singlet ovat olleet 154 peräkkäistä viikkoa Ison-Britannian singlelistan 75:n parhaan joukossa, mikä on kaikkien aikojen ennätys. Lisäksi The Fame on ensimmäinen levy, jolta neljä singleä on saavuttanut Billboardin Mainstream Top 40 -listan ykkössijan.
Lady Gagan EP-levy The Fame Monster julkaistiin maailmanlaajuisesti 18. marraskuuta 2009. Se sisälsi debyyttialbumi The Famen lisäksi kahdeksan uutta kappaletta. Albumilta on julkaistu singlet "Bad Romance", "Telephone" (Beyoncén kanssa) ja "Alejandro". Vuoden 2009 lopussa Gaga lähti The Monster Ball Tour -kiertueelle, joka saapui lokakuussa 2010 Suomeen. Suuren suosion vuoksi kiertue jatkuu vielä vuoden 2011 puolelle.
Maailmankiertueella kerrotaan käytetyn yhtäaikaisesti jopa kolmea jumbojettiä yksityiskoneina. Lady Gaga on aiemmin tunnustanut, että muun muassa hänen erikoiset asunsa ovat käyneet erittäin kalliiksi.

"Olen mennyt konkurssiin jo varmaan neljä kertaa. Managerini haluaa ampua minut. Jokainen dollari, jonka ansaitsemme menee show'hun."

2011: Born This Way

Vuoden 2010 MTV Video Music Awards -palkintogaalassa Gaga voitti kahdeksan palkintoa. Kyseisen illan aikana hän paljasti uuden albuminsa nimen, Born This Way, ja lauloi pätkän samannimisestä uudesta kappalestaan. Kappale julkaistiin singlenä 11. helmikuuta 2011 ja se debytoi singlelistojen neljän parhaan joukkoon 20 maassa. Laulaja voitti Grammy Awards -gaalassa 13. helmikuuta palkinnon parhaasta naisartistin pop-kappaleesta ("Bad Romance"), parhaasta pop-albumista (The Fame Monster) ja paras lyhyestä musiikkivideosta ("Bad Romance"); samassa gaalassa hän esitti "Born This Wayn" kokonaisuudessaan ensimmäistä kertaa kuoriutuen esityksen alussa huomiota herättäen munasta, jonka sisällä hän tuli gaalaan. Born This Wayn toinen single "Judas" julkaistiin 15. huhtikuuta 2011.

Imago

Lady Gagan hiusväri on alun perin tummanruskea. Hän värjäsi hiuksensa vaaleaksi vuoden 2007 lopulla, sillä hänet oltiin monesti sekoitettu laulaja Amy Winehouseen.

Toukokuussa 2009 Lady Gaga kertoi Rolling Stone -lehdessä olevansa biseksuaali. Elokuussa 2009 Lady Gaga kirjoitti blogissaan olevansa hermafrodiitti, jonka hän pian kertoi kuitenkin olleen vain pilailua. Vuotta myöhemmin hän kertoi uskovansa, että seksi ja luovuus eivät sovi yhteen, sekä paljasti tuntevansa yksinäisyyttä myös parisuhteessa.

Pukeutuminen

"Muoti on minulle kaikki kaikessa. Se on aivan yhtä tärkeää kuin musiikki."

Ennen läpimurtoa Lady Gagan pukeutuminen oli erittäin niukkaa. Hän esiintyi yleensä bikineissä. Lady Gaga nähtiin vuonna 2005 myös MTV:n Boiling Points -realitysarjassa. Siinä hänellä oli purkkirusketus, tummanruskeat hiukset ja hillitty musta mekko. The Famen aikakaudella artisti on tullut tunnetuksi erikoisesta, futuristisesta pukeutumistyylistään. Lady Gaga on kertonut, että muoti on hänelle erittäin tärkeää. Pukeutumisessa esikuvikseen hän mainitsee oman äitinsä, David Bowien ja jopa tyylittömyydestään tunnetun Donatella Versacen.

Lady Gagan vaatteet, esitysten lavasteet ja äänet suunnittelee ja valmistaa hänen perustamansa, Andy Warholin työpajaa muistuttavan Haus of Gagan henkilökunta. Lady Gaga aikoi suunnitella oman vaatemalliston vuonna 2009.

Toukokuussa 2009 brittiläisen Debenhams-tavarataloketjun alusvaate-asiantuntija Annette Warburton kertoi, että alusvaatteiden myynti oli noussut 25 prosenttia Gagan innoittamana. Warburtonin mukaan jopa 16-vuotiaat teinitytöt ostivat mustia mummoalkkareita ja pukivat ne hot pantseina jäljitelläkseen Gagan tyyliä.

Sairaus

Lady Gaga on ilmoittanut, että hän saattaa sairastaa harvinaista autoimmuunisairautta, lupusta eli Systeeminen lupus erythematosusta (SLE). Sairauden oireita ovat esimerkiksi nivel- ja iho-oireet, ensioireita väsymys ja huonovointisuus. Laulajatar on käynyt testeissä sairauden toteamiseksi, mutta ei suostu kertomaan tuloksia.

"Tunnen yhteyttä tätiini Joanneen, joka kuoli lupukseen. Se on todella henkilökohtainen asia."

Sairaus on sama, joka todettiin Michael Jacksonilla 1986. Myös Seal ja Barbara Bush kärsivät samasta sairaudesta.

Palkinnot

American Music Awards:
2010: Paras pop/rock naisartisti

Grammy Awards:
2010: Paras dance-kappale ("Poker Face") ja paras dance-albumi (The Fame)
2011: Paras naisartistin pop-kappale ("Bad Romance"), paras pop-albumi (The Fame Monster), paras lyhyt musiikkivideo ("Bad Romance")

MTV Europe Music Awards:
2009: Paras uusi artisti
2010: Vuoden kappale ("Bad Romance"), paras pop-artisti, paras naisartisti

MTV Video Music Awards:
2009: Musiikkivideon parhaat erikoisefektit, musiikkivideon paras art direction (edelliset kappaleella "Paparazzi"), paras uusi artisti
2010: Paras musiikkivideo, paras naisartistin musiikkivideo, paras pop-musiikkivideo, paras dance-musiikkivideo, paras musiikkivideon ohjaus, paras musiikkivideon koreografia, paras musiikkivideon editointi (kaikki edelliset kappaleella "Bad Romance") ja paras yhteinen kappale ("Telephone", mukana Beyoncé)

World Music Awards 2010:
Maailman paras vuoden albumi (The Fame), maailman paras vuoden kappale ("Poker Face"), maailman paras pop/rock-artisti, maailman paras uusi artisti, maailman parhaiten myynyt amerikkalainen artisti

Radio Gaala 2009:
Vuoden ulkomainen radiobiisi ("Poker Face")


Diskografia

Studioalbumit

The Fame
Julkaistu: 29. elokuuta 2008
Singlet: Just Dance, Poker Face, Eh, Eh (Nothing Else I Can Say), LoveGame, Paparazzi
Listasijoituksia: 4. (Yhdysvallat), 1. (Kanada), 4. (Australia), 1. (Britannia), 2. Maailman Top 40 Albumit
Myynti maailmanlaajuisesti: 15 miljoonaa kappaletta

Born This Way
Julkaistu: 23. toukokuuta 2011
Singlet: Born This Way
Listasijoituksia: –
Myynti maailmanlaajuisesti: –

Kokoelma-albumit

The Remix
Julkaistu: 3. maaliskuuta 2010
Listasijoituksia: -
Myynti maailmanlaajuisesti: -

The Singles
Julkaistu: 8. joulukuuta 2010
Listasijoituksia: -
Myynti maailmanlaajuisesti: -
HUOM! Kokoelma julkaistiin Japanin markkinoille.

EP:t

The Cherrytree Sessions
Julkaistu: 3. helmikuuta 2009
Singlet: -
Listasijoituksia: -
Myynti maailmanlaajuisesti: -

Hitmixes
Julkaistu: 25. elokuuta 2009
Singlet: -
Listasijoituksia: -
Myynti maailmanlaajuisesti: -

The Fame Monster
Julkaistu: 24. marraskuuta 2009
Singlet: Bad Romance, Telephone (Beyoncén kanssa), Alejandro
Listasijoituksia: 2. Tanska, 2. Irlanti, 3. Australia, 5. Yhdysvallat, 7. Britannia, 10. Ruotsi, 10. Maailman Top 40 Albumit
Myynti maailmanlaajuisesti: 2,5 miljoonaa kappaletta

Singlet

Just Dance
Poker Face
Eh, Eh (Nothing Else I Can Say)
LoveGame
Paparazzi
Bad Romance
Telephone
Alejandro
Born This Way
Judas

Julkaisemattomat kappaleet

"Future Love"
"Retro Physical"
"Shake Your Kitty"
"Dirty Ice Cream"
"Rock Show"
"Vanity"
"Fever"
"Wonderful"
"Let Love Down"
"Fancy Pants"
"No Floods"
"Wunderland"
"Fooled Me Again (Honest Eyes)"
"Oh Well"
"Ribbons"
"Sexy Ugly"
"Sometimes"
"Electic Kiss"
"Captivated"
"Hollywood"
"D'yer Mak'er"
"Glitter and Grease"
"Blueberry Kisses"
"No Way"
"Reloaded"
"Filthy Pop"
"Out of Control"
"Second Time Around"


Musiikkivideot

2008
Just Dance
Beautiful, Dirty, Rich
Poker Face
Eh, Eh (Nothing Else I Can Say
LoveGame
Paparazzi

2009
Chillin (Wale featuring Lady Gaga)
Bad Romance
Video Phone (Beyoncé featuring Lady Gaga)

2010
Telephone
Alejandro

2011
Born This Way
Judas


Kiertueet

The Fame Ball Tour (2009)
The Monster Ball Tour (2009-2011)
The Born This Way Ball Tour (2012-2013)

Filmografia

Machete Kills
Image
2013


Image

LADY GAGA - THE BORN THIS WAY BALL TOUR
Hartwall Areena, Areenankuja 1, Helsinki
Ma 27.08.2012 Ovet 18:30
Liput 97,50 / 77,50 € + mahd. toimituskulut

Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Lippupiste ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.

Viisinkertainen Grammy-voittaja Lady Gaga on valmis tekemään voittoisan paluun lavoille tänä vuonna The Born This Way Ball -kiertueella. Uudella kiertueellaan Gaga esittää tuoreimman levynsä ”Born This Wayn” sekä musiikkia sekä ”The Fame”- että ”The Fame Monster” -levyiltä. Live Nationin tuottama The Born This Way Ball käynnistyy huhtikuun lopulla Etelä-Koreasta ja kevään kiertuelippujen kysyntä Aasiassa ja Australiassa on ollut äärimmäisen kiivasta. 10. huhtikuuta The Born This Way Ballille on julkistettu myös 21 Euroopan-keikkaa ja yksi niistä toteutuu Hartwall Areenalla, Helsingissä, maanantaina 27. elokuuta. Helsingin-konsertin lipunmyynti käynnistyy maanantaina 16. huhtikuuta.

Gagan tweettaama luonnos kiertueen lavasta
Spoiler: show
Image


Katsomokartta
Spoiler: show
Image


Monster Pit: Monster Pitiin ei myydä erikseen lippuja, vaan paikat jaetaan keikkailtana faneille, joilla on kenttälippu ostettuna. Etusijalla ovat fanit, jotka ovat jonottaneet pisimpään ja jotka ovat pukeutuneet "Ball"-asuihin.

Monster Pit details:
- due to venue capacity issues, only those with GA floor tickets will be eligible to earn Monster Pit access
- for safety & security reasons, fans won’t be permitted to line up at the venue before 8am local time the day of the show; those with GA floor tickets can line up in the Monster Pit eligibility line. The afternoon of each show, Monster Pit access wristbands will be distributed to GA floor ticket holders who have arrived first, waited the longest, and dressed to “Ball”
- a very limited amount of Monster Pit passes will be held and distributed at random each night for those who do NOT have GA floor tickets; these will be awarded at random to fans who have arrived first, waited longest, + dressed to “Ball” but do not have GA floor tickets


KIELLETYT ESINEET Kuvaaminen pokkari- ja kännykkkäkameroilla on sallittu. Ei järjestelmäkameroita. Videokuvaus on kielletty. Artistiorganisaatio saattaa koska tahansa muuttaa kuvausohjeita. Myös pullojen, purkkien sekä aseiden ja muiden vaaraa aiheuttavien esineiden tuominen konserttiin on kielletty.

April 27 - Seoul, South Korea - Olympic Stadium
May 2 - Hong Kong - Asia World Arena
May 3 - Hong Kong - Asia World Arena
May 5 - Hong Kong - Asia World Arena
May 7 - Hong Kong - Asia World Arena
May 10 - Tokyo, Japan - Saitama Super Arena
May 12 - Tokyo, Japan - Saitama Super Arena
May 13 - Tokyo, Japan - Saitama Super Arena
May 17 - Taipei, Taiwan - Nangang World Trade Center
May 18 - Taipei, Taiwan - Nangang World Trade Center
May 21 - Manila, Phi - Mall Of Asia Arena
May 25 - Bangkok, Tha - Rajamangala National Stadium
May 28 - Singapore - Indoor Stadium
May 29 - Singapore - Indoor Stadium
May 31 - Singapore - Indoor Stadium
June 3 - Jakarta, Idn - Gelora Bung Karno Stadium
June 7 - Auckland, NZ - Vector Arena
June 8 - Auckland, NZ - Vector Arena
June 10 - Auckland, NZ - Vector Arena
June 13 - Brisbane, Aus - Brisbane Entertainment Centre
June 14 - Brisbane, Aus - Brisbane Entertainment Centre
June 16 - Brisbane, Aus - Brisbane Entertainment Centre
June 21 - Sydney, Aus - Allphones Arena
June 23 - Sydney, Aus - Allphones Arena
June 24 - Sydney, Aus - Allphones Arena
June 27 - Melbourne, Aus - Rod Laver Arena
June 28 - Melbourne, Aus - Rod Laver Arena
June 30 - Melbourne, Aus - Rod Laver Arena
July 1 - Melbourne, Aus - Rod Laver Arena
July 3 - Melbourne, Aus - Rod Laver Arena
July 7 - Perth, Aus - Burswood Dome
July 8 - Perth, Aus - Burswood Dome
Aug 14 - Sofia, Bulgaria - National Stadium
Aug 16 - Bucharest, Romania - Arena Nationala Stadium
Aug 18 - Vienna, Austria - Stadthalle
Aug 21 - Vilnus, Lithuania - Vingis Park

Aug 23 - Riga, Latvia - Riga Mezaparks
Aug 25 - Tallinn, Estonia - Tallinn Song Festival Grounds
Aug 27 - Helsinki, Finland - Hartwall Areena
Aug 28 - Helsinki, Finland - Hartwall Areena
Aug 30 - Stockholm, Sweden - Ericsson Globe
Sept 2 - Copenhagen, Denmark - Parken Stadium
Sept 4 - Koln, Germany - Lanxess Arena
Sept 8 - London, UK - Twickenham Stadium
Sept 11 - Manchester, UK - Men Arena
Sept 15 - Dublin, Ireland - Aviva Stadium
Sept 17 - Amsterdam, NL - Ziggo Dome
Sept 22 - Paris, France - Stade De France
Sept 24 - Hannover, Germany - Tui Arena
Sept 26 - Zurich, Switzerland - Hallenstadion Zurich
Sept 29 - Antwerp, Belgium - Sportpaleis
Oct 2 - Milan, Italy - Mediolanum Forum
Oct 4 - Nice, France - Stade Charles-Ehrmann
Oct 6 - Barcelona, Spain - Palau Sant Jordi

_________________
Singing soft grunge just to soak up the noise.


Last edited by Oniisan on August 23rd, 2012, 3:56 pm, edited 10 times in total.April 9th, 2012, 6:12 pm
Profile WWW
Dearest
Dearest
User avatar

Joined: April 1st, 2012, 10:54 pm
Posts: 861
Born This Way Ball-kiertueen Euroopan keikkapäivät- ja sijainnit julkaistaan tällä viikolla! :)

_________________
Singing soft grunge just to soak up the noise.


April 9th, 2012, 6:18 pm
Profile WWW
Dearest
Dearest
User avatar

Joined: April 1st, 2012, 11:38 pm
Posts: 1409
^ Kaikki tietysti innolla odottaa onko Suomi siellä. :) GaGa sai kyllä ainakin viimeksi täällä niin hyvän vastaanoton, että ihmettelen jos ei ole tulossa...


April 9th, 2012, 8:33 pm
Profile
Dearest
Dearest
User avatar

Joined: April 1st, 2012, 10:54 pm
Posts: 861
^joo! :) nyt on jo ekat julkaistu, toivottavasti saataisiin pian tietoa että onko Suomikin listalla :3

Ensimmäiset Euroopan keikat;
September 15, 2012 - Dublin, Ireland - Aviva Stadium
September 22, 2012 - Paris, France - Stade de France
September 29, 2012 - Antwerp, Belgium - Sportpaleis

_________________
Singing soft grunge just to soak up the noise.


April 9th, 2012, 8:39 pm
Profile WWW
Dearest
Dearest
User avatar

Joined: April 1st, 2012, 10:54 pm
Posts: 861
Gagan keikka Hartwall Areenalla 27. elokuuta!!!!!

_________________
Singing soft grunge just to soak up the noise.


April 10th, 2012, 8:02 am
Profile WWW
NEXT LEVEL
NEXT LEVEL
User avatar

Joined: April 9th, 2012, 6:40 pm
Posts: 135
^ Liput tulevat myyntiin ilmeisesti 16.päivä maanantaina lippupisteessä. :P


Olisin kyllä voinut mennä katsomaan, mutta noiden lippujen hinnat on jossain 80 eurossa...taitaa jäädä haaveeksi~ en usko että porukat suostuu maksamaan tuollaista hintaa konserttilipusta, enkä fanita Gagaa ihan niin paljon, että olisin valmis maksamaan omasta taskusta. xD


April 10th, 2012, 3:10 pm
Profile
Dearest
Dearest
User avatar

Joined: April 1st, 2012, 10:54 pm
Posts: 861
^mä oon ainakin niiiiiin menossa jos saan liput! :) jään kyllä maanantaina kotiin niiden lippujen takia XD

_________________
Singing soft grunge just to soak up the noise.


April 10th, 2012, 3:39 pm
Profile WWW
Dearest
Dearest
User avatar

Joined: April 1st, 2012, 11:16 pm
Posts: 591
Location: Haukipudas
Omfg, pakko kyllä hankkia nuo. Ihan sama vaikka majoitus olisikin ongelma, minä en jätä menemättä tuonne kyllä missään nimessä. *_*

_________________
Image


April 10th, 2012, 6:05 pm
Profile WWW
progress
progress
User avatar

Joined: April 2nd, 2012, 6:46 pm
Posts: 60
Location: Finland
Mä oon niiiiiiiiiin menossa tonne!!
Oon missannu kaikki Gagan tähänastiset Suomen keikat ja viime keikan aikaa päätin et ens kerralla meen, vaikka henki menis :D
Mulle ei majoitus oo ongelma, koska en kuitenkaa ees kykenis sen jälkee majoittumaa / nukkumaa hetkeäkään! Ja no onhan mulla onneks Helsingissä sukulaisia :D
Ja joo, maanantaina kouluunmeno saattaa viivästyy pari tuntia... Asiat tärkeisjärjestykseen.

_________________
last.fm | twitter | blog | tumblr


April 10th, 2012, 6:33 pm
Profile WWW
Dearest
Dearest
User avatar

Joined: April 1st, 2012, 10:54 pm
Posts: 861
lisäsin ekaan postaukseen vähän infoa Hesan-keikasta :)

_________________
Singing soft grunge just to soak up the noise.


April 11th, 2012, 3:10 pm
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 149 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

Forum hosting by ProphpBB | Software by phpBB | Report Abuse | Privacy