Reply to topic  [ 78 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Next
GACKT 
Author Message
Melody
Melody
User avatar

Joined: April 1st, 2012, 9:11 pm
Posts: 1132
Location: WONDERLAND
ahhah loistava :D ja norton ehkä paras (Y)

_________________
Music on. World off. ♫ / last.fm / ecstasy / Melody


September 23rd, 2012, 6:09 pm
Profile WWW
walking proud
walking proud
User avatar

Joined: April 2nd, 2012, 10:23 am
Posts: 452
Location: Boom City
^Mä en tiedä Nortonin parhaudesta tai huonoudesta, vaan se riittää, että tiedän GACKT olevan paras. :lol: Vaikka mun koneelta kyllä löytyy Nortonin netti-back-up-ohjelma, mutta en ole sitä käyttänyt ikinä.

Hyvä, kun viime viestissä pohdin, onko uusi single tulossa ynnä muuta. Uusi single ON tulossa marraskuussa 28.päivä eli sekä lokakuussa että marraskuussa singlet, yeys!

Tämän marraskuisen nimeä ei vielä tiedetä ja CDJapanin sivuilla lukee jostain syystä "New sinhgle.." ennakotilauslinkkeissä. :lol: Mun täytyy kohta tilata tämän vuoden kalenterikin, mutta ensi ootan että HAKURO tulee mulle asti, kun kalenterin ilmestymispäivä on vasta 10.11. Ja sitten ostoslistalle kuuluu muutama muu juttu, ainakin se Nemuri DVD, mutta kettu kun se maksaa ja paino (melkein kilon O_o) korottaa riskiä, että tulliin jää. Ja tulevista julkaisuista, jotka on varmistettu, ei saa unohtaa tätä:

Image

YFC:n viimeinen konsertti とりあえず解散ッス。すんませんッス。, jota tosin ei saa ulkomailta käsin kuin HMV:sta. Saa nähdä, hankinko jossain vaiheessa. On unohtunut tämä info tyystin aiemmin kertoa ja tässäpä CM:No, sitten Akumu-chanista. Juoniyhteenveto:

A black-hearted teacher and a young girl with foreseeing dreams save the world!
Mutoi Ayami (Kitagawa) looks like a sincere and splendid primary school teacher on the outside, but she’s actually a black-hearted woman who doesn’t believe in love or other deep bonds. One day, her class gets a mysterious new transfer student named Koto Yuiko (Kimura) who greets her new classmates with a shocking remark – “Someone in this school is soon going to kill a person.” Around the same time some anonymous blogger has been exposing the real character of Ayami and now everyone thinks that this blogger is no other than Yuiko. Ayami herself thinks so too and decides to make a home visitation at Yuiko’s place and there she finds out that Yuiko actually has the ability to dream about the future and that her grandfather Koto Mannosuke (Kohinata) has invented a technology to project her dreams onto a monitor.

Mutoi Ayami has a special way of dreaming as well, because she is able to control them to her liking. In those so-called “lucid dreams”, you are dreaming while knowing that you are dreaming.

GACKT is playing a respected professor of neurology named Shiki Takashi who helps out Yuiko’s grandfather. He wants to go public with his research, but her grandfather is absolutely against it, which causes him to gradually lose his temper. He looks like the ‘ideal prince’ who Ayami regularly meets in her lucid dreams. Other characters include the horror- and cult-loving school nurse Hirajima Kotoha (Yuuka) and the hot-blooded and always bright school teacher Mugiyama Yuichi (Okada).

‘Akumu-chan’ is a mix of science-fiction, comedy, mystery, and suspense. Ayami is struggling to save the world from all those nightmares Yuiko is dreaming about, although she could think of plenty more enjoyable ways to spend her time. One of the highlights of this series will be the visualization of all those weird and lucid dreams.

Start: October 13th
Air Time: 21:00
Directors: Sakuma Noriyoshi, Inomata Ryuichi, and Sugawara Shintaro
Script: Omori Sumio
Original: ‘Yume Chigai’ by Onda Riku
Cast: Kitagawa Keiko, GACKT, Yuuka, Kimura Manatsu, Okada Keisuke, and Kohinata Fumiyo


Lähde: Tokyohive

Tämä suhdekarttakuva selventänee, kuka on kuka:
Image

Kuvat Yumeojista tanssimassa ja Shiki Takashista:

[img]s213.photobucket.com/albums/cc176/wampire69-1980/?action=view&current=tumblr_mayuqzuCin1qksr6no3_250.jpg[/img]

Image

*_* Tahtoo nähdä prinssi ja professori-Gakun in action NYT.

Lähteet: http://www.ntv.co.jp/akumu/ / https://twitter.com/kto7gcy4

Kaikkea mahdollista tulossa siis. :D Niin, ja MOON SAGA on nauhoitettu DVD-julkaisua varten pari päivää sitten, mutta nyt olen vähän tietämätön, ovatko esitykset jo loppu nyt sitten vai eivätkö...? En äkkiseltään löydä tietoa asiasta. Btw, MOON SAGAn online store aukeaa ylihuomenna ja viimein niitä t-paitojakin tulee myyntiin...Niin kuin tästä tiedosta mitään hyötyisi toisaalta. xP

_________________
Image


October 1st, 2012, 2:51 pm
Profile
walking proud
walking proud
User avatar

Joined: April 2nd, 2012, 10:23 am
Posts: 452
Location: Boom City
[PV] GACKT 白露 -HAKURO-Varalinkki videoon: http://www.yinyuetai.com/video/523314

;_; Yyää...oli nyt vaan postattava tämä. (G kuolee taas, mutta uutta on se, että soittajatkin.)

Ja HAKUROOn liittymättömästi... gif:

Image

_________________
Image


October 7th, 2012, 11:43 am
Profile
walking proud
walking proud
User avatar

Joined: April 2nd, 2012, 10:23 am
Posts: 452
Location: Boom City
Tämä on tärkeä asia ilmoitettavaksi erityisesti tällä fordella: toissa päivänä G:lta joku kysyi, että onko nähnyt ayua hiljattain ja vastaus:
@.ayuxaya I ran into her at a yakiniku restaurant a while back. We drank together for the first time in ages. As always, she’s a cute and funny girl. Really. If YOSHIKI was there, things could get messy.

(lähde ja käännös:http://amaia.livejournal.com/265631.html/ https://twitter.com/gackttweets)

Awws...♥ :D Ja muuten, selitys YOSHIKIn mainitsemiselle lienee se, että G vastaili Yoshiki-kysymyksiin saman tweetsessionsa aikana ja aiemminkin on sanonut, että YOSHIKIn ollessa niin sanoaksemme menossa mukana voi tulla outoa settiä. xD

Joo...ja sitten piti sanoa: AKUMU-CHAN on ihan paras sarja. Subs ♥ Oon onnellinen, että löysin Dramacrazyn, josta löytyy tyyliin kaikki aasialaiset draamat tekstitettyinä (nyt täytyy odottaa Akumun kolmannen jakson tekstitystä vaan, raw ei tekstitetty on jo siellä kyllä.)

_________________
Image


October 30th, 2012, 10:13 pm
Profile
RED LINE ~for TA~
RED LINE ~for TA~
User avatar

Joined: March 30th, 2012, 9:11 pm
Posts: 1240
Location: Espoo
^Ja sitten ayu sanoi, että seuraavalla kerralla voisivat ottaa YOSHIKInkin mukaan. XD Party Queen!

_________________
I’m gonna follow the wild beat of my heart
why can’t that be most important thing right now?


October 31st, 2012, 7:29 am
Profile WWW
Melody
Melody
User avatar

Joined: April 1st, 2012, 9:11 pm
Posts: 1132
Location: WONDERLAND
ooi mahtavaa! :) niin ja mikä tuo sivu josta kerroit jossa ilmeisestit jotain tv-sarjoja?

_________________
Music on. World off. ♫ / last.fm / ecstasy / Melody


November 1st, 2012, 5:34 pm
Profile WWW
walking proud
walking proud
User avatar

Joined: April 2nd, 2012, 10:23 am
Posts: 452
Location: Boom City
^
http://www.dramacrazy.net/ Tosiaan käyttäjät lisäävät ne videot sinne ja niitä voi katsoa sieltä...lataamismahdollisuus on sitten toinen juttu (kai?), mutta torrentteja saa kyllä vaikkapa D-addicts-foorumilta (http://www.d-addicts.com/forum/) ja luonnollisesti tekstitettyjä versioita löytyy sieltäkin.

_________________
Image


November 2nd, 2012, 5:22 pm
Profile
walking proud
walking proud
User avatar

Joined: April 2nd, 2012, 10:23 am
Posts: 452
Location: Boom City
Uusi single, jonka piti alunperin ilmestyä tämän kuun puolella, ilmestyy vasta joulukuun puolella 19. päivä ja sen nimi on sitten WHITE LOVERS - Shiawase na Toki - Kannet:

Image

CD + DVD

Image

CD only

Biisistä on tullut juurikin eilen musavideo ja tv-esiintyminenkin:Ei tapahdu paljon, mutta Gakuchi on hot autossaan ja tyttökin on nätti. Biisi taas: IHANA ♥ Ei tämä mies osaa olla tekemättä huonoa kappaletta. Gaku kuulostaa niin mahtavalta ja loppupuolella tulee yllättävä poikkeus kun muuten rauhallisessa kappaleessa, kun Gaku yhtäkkiä huutaa (kirkuu) "sayonara".

TV-live ja haastis:


Ja tässäkin on sama auto, mikä musavideossa ja biisi taustalla:Kiertuetta on luvassa myös, nimeltään THE BEST OF BEST VOL.1 Kiertuelistaa en taida postata, mutta kiertue kestää toukokuusta heinäkuuhun. Kuvaus: "Almost four years after GACKT's last solo tour Requiem et Reminiscence II, we get news about his upcoming 2013 tour, which will be a look back on GACKT's almost 14 years as a solo artist." Lähde

_________________
Image


November 25th, 2012, 12:03 pm
Profile
walking proud
walking proud
User avatar

Joined: April 2nd, 2012, 10:23 am
Posts: 452
Location: Boom City
Jos nyt vihdoin ja viimein tännekin osastolle päivitystä (päivitin tuossa vuoden lopussa aloituspostin tiedotkin). Ei silti, että Gakun osalta olisi tullut oikein mitään erikoisempia uutisia ainakaan edellisen postini jälkeen, mutta nyt niitä sen sijaan olisi.

GACKT on julkistanut lehdistötilaisuudessa (Nico Nicossa) uuden lanseeraaman tuotteensa - saken nimeltä Chateau GACKT. Sake on tarkoitettu naisille, koska siinä on vähemmän alkoholia. Ja tietenkin siksi, koska ketkäpä muutkaan kuin naiset ostaisivat todennäköisimmin pullon, jossa lukee GACKT. :mrgreen:

JIJI PRESSin video:Kuvia on paljon postailtavaksi, en rupea, mutta sakesta on kolme eri versiota ja niistä nämä kuvat:

LEI-CRESCENT
Image
VAMPIRE
Image
GEN-SAKE DOLCE
Image

Semmoinen tuote vuorossa tällä kertaa. Ois mielenkiintoista tietää miltä nuo maistuvat, vaikka en tiedä edes, miltä perussake maistuu. Jotenkin on käsitys, että sake eli suomeksi kutsuttu riisiviina ei olisi mitenkään makuhermoja hivelevää. :P

Täällä selitykset tuotteista eli käännökset: http://amaia.livejournal.com/273492.html

Ja Gaku on puhunut blogiteksteissään nyt (NicoNico-blogissa ja GACKT.comin) muuten työstävänsä musiikkia ja B-PASSin haastattelussa G on sanonut todellakin, että arvioi tämän vuoden puolissa välissä uuden albumin olevan valmis. G tahtoo myös tehdä VISUALIVE-kiertueen (Requiem et Reminiscence 2 vuosina 2008-2009 on ollut edellinen ja toistaiseksi Gakun ainut "visualive"-kiertue) vuonna 2014. Ja tänä vuonnahan alkaa kiertue BEST OF THE BEST vol. 1 kuten todettu on, ja näin olettavasti myös vol. 2 vuoden loppupuolella. Vol.1:sen lippuja on jo ennakkotilattavissakin. Huomasin, että edelliseen viestiin kirjoitin kiertueen nimen väärin tai siis the tuli väärään kohtaan. :roll:

Niin, ja G:n uusi sähköpostiosoite on GACKT@GACKT.com. Herra sanoi noin kuukausi takaperin, ettei paljastaisi sitä julkisesti (ettei jaksaisi spämmiä), mutta laitto just tässä osoitteen sitten Twitter-profiiliinsa. xD Ookoo, miten vain.

_________________
Image


January 20th, 2013, 3:54 pm
Profile
Melody
Melody
User avatar

Joined: April 1st, 2012, 9:11 pm
Posts: 1132
Location: WONDERLAND
^uuuuh pitääköhän tässä alkaa lähetellä gakulle viestejä :D

_________________
Music on. World off. ♫ / last.fm / ecstasy / Melody


January 20th, 2013, 6:32 pm
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 78 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

Forum hosting by ProphpBB | Software by phpBB | Report Abuse | Privacy