Reply to topic  [ 67 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Madonna 
Author Message
RED LINE ~for TA~
RED LINE ~for TA~
User avatar

Joined: March 30th, 2012, 9:11 pm
Posts: 1240
Location: Espoo
^Kiitti näin jälikäteen! Toivottavasti säkin pääset ens kerralla mukaan. :)

Musta keikka oli tosi hyvä. En nyt ehdi kirjottaa mitään tarkempaa, mutta lupaa palailla vähän pidemmän arvostelun kanssa myöhemmin. Mutta kivaa oli!

_________________
I’m gonna follow the wild beat of my heart
why can’t that be most important thing right now?


August 13th, 2012, 12:03 pm
Profile WWW
progress
progress
User avatar

Joined: April 2nd, 2012, 8:54 am
Posts: 59
Location: Helsinki
Juu, kyllä oli konsertti upea, ja Madonna veti mahtavasti! <3 Tunnin odotus ei niin haitannut, koska tunnelma oli kyllä katossa sitten kun itse esitys pääsi alkamaan. Ja Martin Solveig oli ihana!
Madonna oli kuulemma koko keikan ajan hyvällä tuulella, ja jututti soundchekin aikana yleisöä. [kyseli kuulemma että onko meillä hyvä presidentti, ihmisoikeudet kunnossa, homojen oikeudet kunnossa, ja onko kenties meillä pistetty punkbändejä vankilaan XD]
Madonna tuntui muutenkin olevan mielissään. Hän sanoikin, että mukavaa kun pääsee vihdoinkin vetämään shownsa ilmaan minkäänlaisia keskeytyksiä tai protesteja.

Tässä omat mietteeni biisi biisiltä ja kuvailen myös vähän, millainen jokainen esitys oli [spoilereissa myös linkki esitykseen, ei tosin Hesan keikalta kuin muutama]

01. OPENING ACT: "Kalakan Gregorian Chants, Virgin Mary Intro" (contains excerpts of "Lekhah Dodi" and "Birjina Gaztetto bat Zegoen") (performed by Kalakan)
Spoiler: show

Madonnan keikka alkaa vahvasti uskonnollisissa tunnelmissa - kirkon kellon tapainen ääni kaikuu pitkin areenaa [se ääni oli muuten korvia huumaava, koko paikka tärisi äänen voimasta] punaisiin kaapuihin pukeutuneet Kalakanin jäsenet heiluttavat jättimäistä suitsukeastiaa eestaas [tämäkin ääni kuulosti ihan uskomattomalta livenä], ja alkavat laulaa heprealaista liturgista laulua, joka loppua kohden kohoaa Madonnan nimen toisteluun.
Tunnelma oli painostava, rukousmainen, kuin pyhimystä odottaisi : D Joka tapauksessa todella vaikuttava, synkeäkin. Kalakan toi hienoa syvyyttä Madonnan esityksiin. Vaikka tällaisen esityksen voisi ajatella olevan vähän "out of place" niin oikeastaan se jotenkin sopi tähän silti.

02. "Girl Gone Wild" (contains excerpts from "Material Girl", "Give It 2 Me" and the Offer Nissim Remix)
Spoiler: show

Ja sitten tulee Madonna. Aluksi nähdään vain naisen siluetti, mutta Madonna rikkoo häntä ympäröivän lasihäkin, astuu ulos [aseistetun musliminaisen asussa] riisuu vaatteensa, ja sen altahan paljastuu vallan seksikäs musta asu.
Tämä keikka alkoi lopulta kivan vauhdikkaasti uutukaisen kappaleen säestämänä. Lopun remixaus kahteen muuhun biisiin kuulostaa aivan loistavalta, ja tässä sai ainakin jo itse tunnelman ihan kattoon : D Hyvä esitys.

03. "Revolver" (featuring Lil Wayne on video screens)
Spoiler: show

Sitten alkaa niin sanottu "Psykopaatti-asefetissinen Madonna" osuus. Revolver esitetään vielä hyvässä tanssihengessä, feikkilaukausten ja asekuvaston saattelemana. Olen kyllä aina tykännyt tästä biisistä, mutta se kuulosti jotenkin vielä paremmalta näin livenä. Oikein hyvä fiilis!~ Tämä oli jotenkin dance-tyylisempi livenä.

04. "Gang Bang"
Spoiler: show

Seuraavaksi vuorossa kappale, jonka olen itse nimennyt "Maailman aggressiivisimmaksi vihabiisiksi", sehän on siis Gang Bang. Tämä on varmastikin konsertin väkivaltaisin osuus, ja ilmeisesti juuri tätä osuutta on kauhisteltu. [Itse osasin odottaa jotakin tällaista, onhan itse biisikin sanoitukseltaan kovasanainen ja tunnelmaltaan samankaltainen sadistinen ja psykopaattinen aggressiopurkaus]
Gang Bang kuulostaa melko samanlaiselta kuin studioversio, muutamia lisätehosteita lukuun ottamatta.
Näämme Madonnan motellissa juomassa, josta hänet yrittää yllättää yksi toisensa perään hänen tanssijoistaan. Madonna vie tässä pitemmän korren, laulujen sanoja mukaillen ampuen kaikki hänen tanssijansa yksitellen. Viimeisin kanssa tulee vähän käsikähmää, mutta Madonna hoitaa hänetkin menestyksekkäästi pois päiviltä.
Voin muuten sanoa, että nuo aseen laukaukset kuulostivat todella vaikuttavilta livenä, suoraan sanottuna se oli ihan sitä ehtaa itseään, pari kertaa ääni oli niin kova, että ihan pelästyin :,D
Vaikka Madonna ei ole pahemmin leffauralla menestynytkään, hän kyllä esitti oikein vakuuttavasti psykoottisesti erittäin häiriintynyttä ex-rakastajaa. Joitakin tämän esityksen splatterkuvasto saattoi inhottaa, mutta minusta tällaisen biisin kanssa ei voi muuta oikein odottaakaan.
Kun tulee tuo biisin toinen osuus, missä Madonna raivoaa, hän kuulostaa ihan oikeasti, paremman kuvailun puutteessa, todella vittuuntuneelta. Tämä esitys siis vakuutti ainakin minut.

05. "Papa Don't Preach"
Spoiler: show

Aseilla leikkimisosuuden päättää lyhyt versio Papa Don't Preachista jossa Madonna on katuvinaan rakkaansa ampumista. Hänet vangitaan, ja siitä alkaa sitten toisenlainen osuus.
Tämä oli lyhyt, mutta hyvä päätös tälle tarinaosuudelle. Itse en ihan älyttömästi pidä tästä biisistä, niin ei niin haitannut, että tämä ei ollut kokoversio kappaleesta.

06. "Hung Up" (contains elements of "Girl Gone Wild")
Spoiler: show

Hung Upissa Madonna tasapainoittelee nuorilla ja on armeijapukuisten miestanssijoidensa syleilyssä [tai pikemminkin vankina?] Tässä on hiukan erilainen "konemaisempi" mixaus ja elementtejä tosiaan Girl Gone Wildistä. Tämä ei itselläni jotenkin pahemmin jäänyt mieleen, vaikka ihan hyvältä kyllä kuulostikin. Itse biisin lavasteet olivat ehkä vähän tylsiä omasta mielestäni, kun nuo tanssijat tosiaan vain kantelivat Madonnaa ympäriinsä ja hyppivät yli tuon nuorarakennelman : D

07. "I Don't Give A" (featuring Nicki Minaj on video screens)
Spoiler: show

Madonna tulee kitaransa kanssa asenteella laulamaan tätä biisiä lavan keskelle. Nicki Minaj nähdään räppäämässä video screenillä hienoissa puitteissa.
Tässä nyt ei ole mitään hienoa koreografiaa, tai lavasteita, mutta tämä biisi uhkuu asennetta. Tämä kuulosti oikein hyvältä livenä, ja tässä oli kiva laulaa täysillä mukana niin lujaa kuin keuhkoista lähti : D
En aiemmin oikein tykännyt Nickin osuudesta tässä biisistä, mutta ainakin tässä livenä se kuulosti oikeastaan todella hyvältä. Kalakan antoi hienoa mahtipontisuutta tähän biisiin veisaamalla taustalla niissä kohdissa missä oikeastikin tulee hieman tuollaista "rukousmaista" laulua. Kokonaisuudessaan ehkä vähän mitäänsanomaton, mutta hyvä esitys!

08. "Best Friend" (Remix) (contains excerpts from "Heartbeat") (Video Interlude)
Spoiler: show

Tämä oli siis video interlude, jonka aikana hänen tanssijansa olivat esiintymässä, ja Madonna valmistautui seuraavaan osioon. Tässä oli hauskasti remixattu kahta vähän samanlaista kappaletta, eli Best Friendiä ja Heartbeatiä.
Itse keskitin katseeni lähinnä videoon. Mustavalkoisella videolla näytetään miestä joka osallistuu hautajaisiin, ja ruudulla vilahtaa sanoja kuten "immortality" ja "love is above all".
Tämä oli ihan kiva hengähdystauko, Best Friendkin on biisinä ihan ok, vaikka enemmän tykkään kyllä Heartbeatistä. Videonkin idea oli ihan kaunis, ja sopi hyvin sanoitukseen.

09. "Express Yourself" (contains excerpts from "Born This Way" and "She's Not Me")
Spoiler: show

Varsin synkän ja asennepitoisen alun jälkeen siirrytäänkin sitten vähän kevyempään kuvastoon ja hauskanpitoon. Madonna astuu lavalle cheerleaderina, ja esittää Express Yourselfin iloa ja asennetta pursuen. Kappaleen keskikohdilla ja lopussa odottaa hauska yllätys, kun Madonna laulaa pätkän Gagan Born This Waystä [Ja niin hyvin ne sanat kyllä siihen EY:n melodiaan sovittuu, että tämä kyllä vahvistaa että inspiraatiota Gaga on tästä varmasti saanut] taustalla näkyy sarjakuvamaisia vanhanaikaisia ja karikatyyrimaisiä kuvia naisista. Madonnan versiona BTW kuulosti muuten sekin todella hyvältä, tosin, artistit ovat ilmeisesti "hiukan" vihoissa toisilleen edellämainitusta, ja Madonnan revanssi saattaa hyvinkin olla kappaleen lopussa ollut pieni pätkä "She's not mestä" ja vielä loppuun I Don't Give A:sta Nicki Minaj'n toteamus Only one queen, and that's Madonna, BITCH."
Jokainen olkoon tästä pikku statementistä mitä mieltä haluaa, mutta vihoittelut sivuuttaen, minusta BTW:n mixaaminen kappaleeseen kuulosti joka tapauksessa hyvältä, ja muutoinkin Express Yourselfistä alkaen tästä alkoi omasta mielestäni keikan paras osuus.

10. "Give Me All Your Luvin'" (Just Blaze Remix)
Spoiler: show

Madonna on yhä Cheerleader-vetimissään, ja vetää tässä osiossa asiaankuuluvaa tanssiosuutta, rumpukompanian seuratessa perässä [ja roikkuen katosta :,D] taustatanssijat mukanaan.
Tämä oli minusta yksi keikan paras esitys. Olen aina tykännyt Give Me All Your Luvin'nista ja tällaisena mahtipontisena rumpu/dance-sovituksena se kuulosti entistä paremmalta! Nautin tästä sydämeni kyllyydestä. Aivan loistava, ja varmaankin myös yksi tämän keikan energisimmistä esityksistä.

11. "Turn Up the Radio" (contains elements of the Leo Zero Remix and a video intro with excerpts of "Holiday", "Into the Groove", "Lucky Star", "Like A Virgin", "4 Minutes", "Ray of Light" and "Music")
Spoiler: show

Kappale alkaa kollaasivideolla, jossa nähdään pätkiä Madonnan urasta. Tätä seuraa pitkähkö intro, joka johtaa Turn Up the Radioon. Madonna on lavalla jälleen kitaransa kanssa.
Tämä on tällainen hauska fiilistelybiisi [niin kuin olivat kyllä kaikki videolla esitetyt pätkätkin] ja tämän aikana Madonna innostui yleisön taputuskuoroon. Tästä jäi kokonaisuudessaan kiva tunnelma, joten biisi täytti livenäkin tarkoituksensa mainiosti. Mitä vähän yleisöä seurailin, niin biisin uutuuden huomioon ottaen yleisö oli ihan kivasti mukana.

12. "Open Your Heart" (contains elements from "Sagarra Jo" and performed with Kalakan)
Spoiler: show

Open Your Heart esitettiin Kalakan kanssa, ja näin se sai hauskan uudenlaisen sävyn taustalleen, se on hiukan kuin elokuvamainen. Se kuulosti upealta! Biisi ei kuulostanut niinkään karkkisöpöilyltä, vaan mahtipontiselta rakkaudentunnustukselta. Mikäli muistini ei aivan täysin petä, niin yleisö tässä ihan hyvin mukana. Tosi kivalta joka tapauksessa kuulosti!

13. "Masterpiece" (performed with Kalakan)
Spoiler: show
[SUOMEN KEIKALTA!]

Open Your Heartin elokuvamaisesta meiningistä siirrytään rauhallisempaan tunnelmaan Masterpiecen myötä. Biisi on soitettu nätisti kitaralla, ja Kalakan säestää taustalla.
Tämä oli nätti balladiesitys, jossa oli mukana kivaa lämpöä. Ennen Masterpieceä Madonna jutteli lyhyesti ja kysyi, tietääkö kukaan mistä "Sagarra Jo'ssa" lauletaan. Eräs katsoja Golden Circelistä huusi reippaasti että "omenoiden murskaamisesta, ja sitten Madonna kertoi hieman kappaleen taustaa. Sen lisäksi hän kiitti Suomea, ja viimeistään tässä kohdin osoitti kuinka mielissään hän täällä esiintyi. Jos joku ei jaksa tuota videota kurkata, niin tässä Madonnan puhe Sagarra Jo'n merkityksen selittämisen jälkeen:
"And you know, I don't see it [hatred] going on so much here, or at least looks like that! Okay? *Wohoo~~* So THANK YOU FINLAND! Thank you for giving so many good vibes, so much love, so much blonde hair, you beautiful tattooed people.. I'm gonna sing you a love song. This song is dedicated to Boris. [Boris oli fani, jonka Madonna kutsui Golden Circeliin soundcheckin aikana, koska hän tanssi niin kovasti] Boris, are you still here? Good. Keep that shit up. 'Cause I'm going to sing all night loong."

14. "Justify My Love" (Remix) (Video Interlude) (contains excerpts from the Hip Hop Mix)
Spoiler: show

Tämä on illan toinen video-interlude, ja pakko sanoa, että tällä keikalla interludet paranevat loppua kohden. Tässä videossa Madonnan nappaa joukko miehiä, ja hän fantasioi suljetussa huoneessa.
Video on seksikäs, muttei ällöttävän rivo, vaan todella elegantti. Justify My Loven remix tihkuu sekin seksikkyyttä ja tiivistä tunnelmaa. Pidin tästä, Madonna näyttää videossa upealta.

15. "Vogue"
Spoiler: show

Vogue alkaa näyttävästi kuin muotinäytöksessä ikään. Tämä on myös yksi suosikkiesityksistäni. Kameravalot välkehtivät ja pitemmän intron jälkeen Madonna aloittaa itse kappaleen. Tässä kappaleessa on minusta upea koreografia, ja rakastan ihan älyttömästi sitä salamavalo-ääntä, mikä on laitettu kappaleen alkuun : D Muutoin Vogue on melko samanlainen kuin studioversio. Tässä on myös yksi oma asusuosikkini Madonnalta tällä keikalla!

16. "The Erotic Candy Shop" (contains elements from "Candy Shop" and "Ashamed of Myself" with excerpts from "Erotica")
Spoiler: show

Madonna istahtaa juomaan bordelliin, ja kähmii siinä samalla tanssijoitaan [okei, tämä kuulostaa tosi pervolta ja mauttomalta näin sanottuna, mutta siis, Madonna ei tee sitä mitenkään häiritsevästi :,D]
En ollut ensin edes tunnistaa tätä kappaletta Candy Shopiksi, niin erilaiselta se kuulostaa mixattuna Ashamed of Myselfiin ja Eroticaan. Tunnelma tässä oli tiheä ja seksikäs, eikä ihan niin menevä kuin alkuperäinen. Tämä kuulostaa kumminkin hyvältä ja mixaus toimii. Kiva esitys, vaikka ei ihan niin kiva kuin alkuperäinen Candy Shop. Mixatut biisit sopivat hyvin pohjakappaleen teemaan.

17. "Human Nature"
Spoiler: show

Kuten Human Naturen sanoituksessakin sanaillaan "Express yourself, don't repress yourself". Ja Madonnahan uskaltaa. Tämä on juuri se niin sanottu ns. toinen "strippausesitys" missä Madonna hiljalleen riisutuu ja vähän vilauttelee. En edelleenkään koe tätä itse häiritsevänä, sillä ensinäkin se sopii kappaleen teemaan, ja kaikenlisäksi, jos on Madonnan kroppa, niin iällä ei kyllä ole paljon väliä ja kyllähän sitä kehtaa esitellä :,D
Human Nature on hyvä biisi, mutta kokonaisuutena esitys on ehkä vähän tylsä. Lisäksi Human Naturea ei ole oikeastaan muokattu juuri ollenkaan, vaan se kuulostaa varsin samalta kuin studioversio.

18. "Like a Virgin" (contains elements of "Evgeni’s Waltz")
Spoiler: show

Madonna esittää tässä kappaleessa mahdollisesti prostituoitua naista, ja hän joutuu lopulta vasten tahtoaan miestanssijansa syleilyyn, voihkien kivuaalisti kun tämä vetää Madonnan korsettia tiukemmalle, ikään kuin häntä olisi seksuaalisesti vahingoitettu ja kuin hänellä olisi vaikeuksia hengittää. Madonnan selässä lukee "NO FEAR."
Tämä oli ehdottamasti koko keikan upein esitys. En olisi ikinä uskonut, että tuon sokeripäällysteisenkermakakkukappaleen voi esittää näin! Se oli kuin tuskallisen hyväksikäytetyn naisen avunhuuto. Madonna esitti tämän niin raastavasti ja tunteella, että parempaa ei voi toivoa. Jokaisen tauon kohdalla Madonna sai raikuvat aplodit. Syytäkin, sillä tämä oli aivan uskomattoman upea esitys. Hieno todella erilainen tulkinta Like a Virginistä. Rakastuin.

19. "Nobody Knows Me" (Remix) (Video Interlude)
Spoiler: show

Tämä on keikan viimeinen interlude, ja näistä kolmesta ehdottomasti paras ja vaikuttavin. Tässä on paljon hienoa sanomaa, ja Nobody Knows Me sattuu olemaan vielä yksi lempikappaleeni Madonnalta. Se on omistettu kaikille niille jotka ovat kuolleet tai saaneet osakseen halveksuntaa minkä tahansa vihan vuoksi.
Videossa on niin paljon kommentointia, että en ala sitä tässä sen enempää kuvailemaan, vaan suosittelen katsomaan sen itse. Videon loppupuolella on koskettava kuvakollaasi nuorista, jotka ovat tehneet itsemurhan kiusaamisen takia.

20. "I'm Addicted"
Spoiler: show

Madonna on tässä numerossa pukeutunut Joan De Arc'iksi. Olin tästä biisistä niin fiiliksissä ja lauloin niin antaamuksella, etten juuri keskittynyt itse esitykseen :,D Oli aivan mahtavaa joka tapauksessa kuulla tämä livenä! Tämäkään ei merkittivästi eronnut studioversiosta.

21. "I'm a Sinner" (contains excerpts from "Cyber-Raga" and performed with Kalakan)
Spoiler: show

Madonna matkaa kohti temppeliä varsin menevissä meiningeissä esiintyen jälleen kitaransa kanssa "bussin" katolla.
I'm a Sinner on tosi hyvä biisi, ja pakko sanoa että tässäkin kyllä keskityin enemmän fiilistelemään kuin itse esitykseen, niin vähän paha toisaalta sanoa tästä mitään sen kummempaa kuin että tää kyllä kuulosti todella hyvältä livenä. Cyber-Raga ja Kalakan toimivat tässä biisissä loistokkaasti.

22. "Like a Prayer"
Spoiler: show
[SUOMEN KEIKALTA!]

Nyt on sitten saavuttu temppelille, ja Like a Prayeria säestää mahtipontinen kuoro taustalla.
Vaikka Sticky & Sweet Tourilla tässä oli hienompi taustavideo, niin tämä oli kyllä esityksenä mahtipontisempi.
Kuten viimeksikin tämän esityksen aikana yleisö räjähti, ja ne viimeisetkin jähmeät katsojat intoutuivat vähän liikkumaan : D En tiedä miksi tätä biisiä rakastetaan niin paljon Suomessa.
Joka tapauksessa oikein hyvä~

23. CLOSING ACT: "Celebration" (contains elements of the Benny Benassi Remix and excerpts from "Girl Gone Wild")
Spoiler: show
[SUOMEN KEIKALTA!]

Nämä bileet päättää Celebration, ja hyvin päättääkin. Tunnelma on katossa ja kivalta kuulostaa. [Tämä video ei oikein anna oikeutta sille, sillä ääni toistuu tossa huonosti] Tässä biisissä Madonna ja Co. ovat DJ:eitä, ja Madonna näyttää vallan veikeältä keikkuassaan DJ-kamppeiden takana : D
En jotenkin itse ollut yhtään varautunut, että keikka loppuisi tähän, ja siksi tuntui ensin, että nytkö tämä jo loppui vähän tällä tavalla töksähtäen, mutta oikeastaan tämä oli hyvä valinta lopetusbiisiksi.


Loppuyhteenveto:
Kokonaisuutena pidin tästä keikasta enemmän kuin vuoden 2009 Sticky & Sweet Tourista. Minusta yleisö oli jotenkin paremmin mukana, ja vaikka S&S:llä oli ehkä vähän selkeämpi lopetus, niin silti tämä vei pisteet kotiin. Oli ihanaa katsella hymyilevää Madonnaa, ja kuinka hän selvästi tuntui nauttivan olostaan lavalla. Ja vaikka sanoinkin että yleisö oli paremmin mukana - niin aina voisi vetää vähän paremmin. Nyt vapauttakaa itsenne suomalaiset, keikalla saa ja kuuluu pitää hauskaa! Ottakaapa mallia Boriksesta, Madonnakin tykkäisi! : D Jälkeenpäin kyllä jäi kovasti harmittamaan, ettemme olleet katsomassa soundcheckiä, se olisi ollut ihan upea kokemus!
Mutta joo, se oli vain, loistokasta <3

Extrana: Madonna kutsuu Boriksen Golden Circeliin soundcheckissä:
Spoiler: show


Soluni on vallannut MDNA <3~

_________________
Image
Thank you, ownsarai~


Last edited by Eewyi on August 14th, 2012, 9:17 pm, edited 2 times in total.August 13th, 2012, 9:26 pm
Profile
Dearest
Dearest
User avatar

Joined: April 1st, 2012, 11:38 pm
Posts: 1409
Itsekkin olen jo palannut kotiin Helsingistä. :) Keikka oli hyvä, mutta ei aivan niin hyvä kuin Sticky & Sweet kiertue, jossa olin.

Tämä kiertue painottui paljon enemmän show'hun ja sen takia settilistassa ei ollut mitään yllättävää. Vanhoja kappaleita soitettiin aika vähän, mutta musta on ihan hyvä, että niin tehtiin sillä onhan MDNA tour nimensä mukaisesti juuri kyseisen levyn promoamiseen tarkoitettu. Itse olin paikan päällä jo kuudelta (tai no jo ja jo...kuuliaisimmat fanithan on olleet siellä jo aamusta asti xD). Suunnattiin heti ensimmäiseksi paitakojulle tekemään ostoksia. Siinä ei onneksi tarvinnut kauaa jonottaa ja sain sen paidan, jonka halusin. :) Tyytyväisenä jatkoimme matkaa sitten sisälle olympiastadioniin ja etsittiin meidän paikat, jotka oli D-katsomossa ja aika keskellä. Istuttiin siis lavalta katsottuna oikeassa reunassa ja suoraan kohti sitä lavarakennelman kolmiota. Eli hyvät paikat kyllä oli ja hyvin näki lavalle. Välillä ehkä hieman häiritsi, että se iso sivunäyttö peitti näkymän lavan takana pyöriville videoille. Yritin kuviakin ottaa, mutta onnistuivat tosi huonosti + ton kameran zoomaus on surkea. Tyydyin sitten oikeastaan vaan katsomaan ja kuuntelemaan - toisinsanoen nauttimaan konsertista. ^^

Lämppäristä (Martin Solveig) en - yllätys yllätys - tykännyt. Ei vaan jaksanut sytyttää ja ei kyllä nähtävästi muitakaan. Onneksi kentällä oli kuitenkin ihmisiä, jotka jaksoi tanssia mukana. Täytyy kuitenkin sanoa, että tämä herra oli paljon parempi kuin se Paul Oakenfold silloin kolmen vuoden takaisessa konsertissa. Solveig kuitenkin otti välillä yleisöä mukaan, veti jotain välispiikkejä ja lauloi. Hänestä sai sellaisen tosi sympaattisen kuvan ainakin, vaikka itse "jumputus" ei oikein innostanut. Kohteliaisuuttani olin kuitenkin aina mukana kun hän tapututti yleisöä. Muutkin istumakatsomosta (ainakin siinä lohkossa missä ite olin) olisivat voineet tehdä välillä samoin eivätkä vain tuijottaa apaattisena eteensä. En nyt ihan tarkkaan muista kauanko Solveig soitti (olisiko ollut jostain kahdeksasta yhdeksään), mutta ei se aika nyt hirveän pitkältä kuitenkaan tuntunut.

Madonnahan sitten itse vähän odotutti yleisöä ja aika tuntui tosi pitkältä varsinkin kun oltiin istuttu siitä jostain seitsemästä asti paikallaan. Takapuoli puutui ihan kivasti. :lol: Siellähän vähän sit kuulukin vihellystä ja pientä buuauksen yritystä kun taustamusiikki vaan jatkui ja ihmiset odotti malttamattomana olympiastadionin pimeämistä. No, sitten kun valot vihdoin sammuivat ja punaisiin kaapuihin pukeutuneet tanssijat tuli lavalle, lähti tunnelma vasta nousuun. :) Madonna laskeutui lavalle näyttävästi ja kun "lasi" rikkoutui niin tiesin mitä tuleman pitää (oon vähän lueskellut + katsonut näitä kiertueen esityksiä). Yleisökin lähti heti alusta alkaen hyvin mukaan. Konsertin aikana Madonna liikkui aika paljon juuri siinä kolmion päädyssä ja se oli itse asiassa hyvä, koska siitä näkyi paremmin meidän paikoille. Onnekkaimmat saivat myös koskettaa Madonnan kättä. :) Vokaaleista sen verran, että jos vertaan edelliseen S&S kiertueeseen niin Madonna lauloi selvästi hieman epävireisesti joissakin kappaleissa. I Don't Give A kappaletta esittäessään Madonna oli myös vähän hengästynyt ja ei meinannut pysyä ihan tahdissa (kappaleessa menee muutenkin tosi nopeasti sanat). S&S Tourilla vire oli selvästi parempi. Ei pienet mokat kuitenkaan tunnelmaa pilanneet ja onhan Madonna jo iäkäs (vaikka tässä yhteydessä joku saattaisikin sanoa, että miksi aina nostetaan se ikä esiin, mutta kyllä se vaan oikeasti vähän vaikuttaa). Toisin kuin S&S kiertueella Madonna oli kuitenkin selvästi energisempi ja se välittyi varmasti olympiastadionin joka kolkkaan. :)

Suosikeikseni sunnuntain esityksistä nousivat:

Girl Gone Wild
- mahtava avaus, mahtava koreografia, Madonnan asu = kaikki ♥

Papa Don't Preach
- tosi lyhyt ja ohimenevä hetki (koska Madonna esittää vain lyhyen pätkän tästä), mutta kaunis esitys

Express Yourself - Born This Way - She's Not Me - Give Me All Your Luvin'
- taas kerran Madonnan asu tässä, tinasotilaat, energisyys, se ilo joka paistoi hänen kasvoiltaan ♥

Open Your Heart
- Madonna rauhoittuu hetkeksi ja asettuu istumaan Kalakan- yhtyeen korokkeen reunaan. Hyvä yhteislaulu hetki. ^^

Masterpiece
- Tätä olin odottanut tosi kovasti ja lunasti kyllä odotukset. Niin kaunis! Sain kylmiä väreitä. ♥ Yksi hienoimmista kappaleista mitä Madonna on tehnyt urallaan.

Vogue
- Klassikko. Tämä sai mun eessä olevat tytökin innostuumaan. ^^

I'm Addicted
- Taas kerran tykkäsin asusta ja tämä oli tosi energinen esitys. Lauloin lopussa mukana kun tulee MDNA kirjain kirjaimelta. xD

I'm a Sinner
Aaa! Niiiiin hyvä livenä ja lauloin kertosäkeessä mukana niin kovaa kuin pystyin - vieressä istuvan miehen kauhuksi haha xD No, en edes tiedä huomasiko se kaiken sen hälyn keskeltä.

Hieno konsertti oli kaiken kaikkiaan! ;)

Spoiler: show
Image
Madonnakrääsää. Paidoissa oli todella paljon valikoimaa mikä oli musta ihanaa. :)

Image
Näkymä meidän paikoilta. Tämä on otettu siinä 6 aikoihin, joilloin ihmisiä ei vielä ollut niin paljon (kentällä enemmän).

Image
...ja toiseen suuntaan. Aurinko tosiaan paistoi suoraan kohti, mutta meni sitten jonkin aika lämmitettyään pilveen.

Image
Konsertin avauksesta.

Image
Madonnahan se siellä vaikka ei siltä näytä. xD

Image
Mun ostokset. ^^


August 13th, 2012, 9:49 pm
Profile
Dearest
Dearest
User avatar

Joined: April 1st, 2012, 10:54 pm
Posts: 861
jee, aina on kiva lukee arvosteluja :) ja Mejalle kiitoksia kuvista!

_________________
Singing soft grunge just to soak up the noise.


August 14th, 2012, 3:59 pm
Profile WWW
Dearest
Dearest
User avatar

Joined: April 1st, 2012, 11:16 pm
Posts: 591
Location: Haukipudas
N/A

_________________
Image


Last edited by Reyoule on June 25th, 2013, 3:20 pm, edited 1 time in total.December 10th, 2012, 9:59 pm
Profile WWW
Dearest
Dearest
User avatar

Joined: April 1st, 2012, 10:54 pm
Posts: 861
Madonna ilmeisesti kuvasi uutta musiikkivideota pari viikkoa sitten, jotkut sanovat että se oisi Beautiful Killer ja jotkut sanovat että se oisi sittenkin Gang Bang. Tykkään molemmista biiseistä mutta mä niiiiiiiiiiiiiiiiiiiin toivoisin että video oisi jälkimmäiselle, Gang Bang on vaan niin mahtava! ♥____________♥

_________________
Singing soft grunge just to soak up the noise.


December 26th, 2012, 9:21 pm
Profile WWW
Dearest
Dearest
User avatar

Joined: April 1st, 2012, 11:38 pm
Posts: 1409
^ Mullekkin kelpais kumpi vaan, niin upeita kappaleita molemmat! :D Madonnahan muuten halusi Gang Bangin kuvaajaksi Tarantinon, mutta en ole kyllä sen jälkeen kuullut mistään, että oliko hän edes kiinnostunut (Tarantino siis) työtarjouksesta vai ei.


December 26th, 2012, 9:41 pm
Profile
Dearest
Dearest
User avatar

Joined: April 1st, 2012, 10:54 pm
Posts: 861
^Tarantino ois kieltämättä kyllä todella hyvä valinta ohjaajaksi!

_________________
Singing soft grunge just to soak up the noise.


December 26th, 2012, 10:02 pm
Profile WWW
RED LINE ~for TA~
RED LINE ~for TA~
User avatar

Joined: March 30th, 2012, 9:11 pm
Posts: 1240
Location: Espoo
^Pakko vielä itsekin sanoa, että se olisi kyllä unelma. :D

_________________
I’m gonna follow the wild beat of my heart
why can’t that be most important thing right now?


December 27th, 2012, 8:55 pm
Profile WWW
Dearest
Dearest
User avatar

Joined: April 1st, 2012, 10:54 pm
Posts: 861
'

Tää kyllä menee tilaukseen! :)

_________________
Singing soft grunge just to soak up the noise.


June 22nd, 2013, 1:52 am
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 67 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

Forum hosting by ProphpBB | Software by phpBB | Report Abuse | Privacy