Reply to topic  [ 104 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Parhaat ja huonoimmat ohjelmat 
Author Message
walking proud
walking proud
User avatar

Joined: April 2nd, 2012, 10:23 am
Posts: 452
Location: Boom City
Mä ole täällä hehkuttanut/haukkunut tv-ohjelmia kertaakaan, koska tilanne on ollut aikaisemmin niin, etten ole juuri mitään katsonut. Tai siis juurikin vuonna 2012, viime vuonna alko jotain säännöllisesti seuraamaankin. Tällä hetkellä katon/olen koukussa Klikkaa mua-sarjaan. :pusu: (Melinda: ihanaa, kun laitoit nyt nämä vanhan forden hymiöt ja vähän muitakin, kuten lupasit) En ole aiemmin sitä katsonut ja nyt sitten katoin tämän ekan kauden. Toinen kausi tulee heti perään eli ensi viikolla alkaa, en sitäkään kevättalvella tullut katsoneeksi. Mutta joo, jotenkin tietyllä lailla realistinen sarja tai ei ole ainakaan mitään hirveää saippuaoopperameininkiä. Näyttelijätkin on hyviä, uskottavia. Jos joku hahmo sarjassa on useiten ärsyttävä, se on Siiri, mutta teini mikä teini. Puhuu vain jotenkin niin mankuvasti silloin kuin..mankuu. Inarin mieskin jotenkin ollut raivostuttava nössöydessän, paitsi tässä ekan jakson viimeisessä kiehahti, niin heti oli parempi. xP Lempparia en osaa sanoa, paitsi jos joku, niin päähenkilö Ella on ehkä se paras.

Nyt kun kesä, niin paljoa tv:stä tule mitään. Keväällä tuli seurattua aika tosi-tv-painotteisesti ohjelmia. Nyt tulee lähinnä katottua välillä sattumalta jotain Jutan puolen vuoden superdieettiä, sitä nyt useiten. Ja niin, Kumman kaatakin on tullut katottua yllättävän monta jaksoa tuossa jokin aika sitten puoliksi sattumalta, en ole aiemmin kuin jotain pari yksittäistä jaksoa nähnyt. EDIT: Ai niin, katon Huippumallia tällä hetkellä kans, kiva se uudistus eli että on poikiakin kilpailijoina ja pisteytyssysteemi. :yesyes:

_________________
Image


July 24th, 2014, 3:30 pm
Profile
Melody
Melody
User avatar

Joined: April 1st, 2012, 9:11 pm
Posts: 1132
Location: WONDERLAND
mä en kato nykyään paljoa telkkaria. Jos katon, niin sitten näitä perus Miehen puolikkaat, frendit, south park, jotka on toki nähty jo moneen otteeseen, ja sitte näitä tosi-tv sarjoja, häähulluja yms. Aina jos aloitan sarjan seuraamisen, niin jossain vaiheessa jää, kun sarjan tuloaika on huono, niinku joskus ne siirtyy tosi myöhälle.. ei arkena, kun töihin pitää aamulla nousta, kehtaa yhdentoista jälkeen mitää enää alkaa kattomaan... tai sitten yksinkertaisesti tulee menoja päälle tai unohtaa ja sitten ei kesken kaiken enää kehtaa alkaa seuraamaan, kun on jo tippunu kärryiltä.

Täydellisten naisten tekijöiltä tuli se uutuussarja, mitä mun piti alkaa kattomaan, mutta unohdin täysin sen ja nyt on jo liian myöhäistä olovana. YRITÄN aloittaa syksyllä seuraamaan jotain uutta sarjaa, jos jotain mielenkiintoista on tarjolla.

_________________
Music on. World off. ♫ / last.fm / ecstasy / Melody


August 6th, 2014, 7:20 pm
Profile WWW
Dearest
Dearest
User avatar

Joined: April 1st, 2012, 11:38 pm
Posts: 1409
^ Iteltä on kans päässyt täysin unohtumaan tuo täykkärin tekijöiden uutuus. Tosin en oikein ole innostunut tuollaisista ns. uusintamisista kuten esim. Carrien päiväkirjat vai mikä se sinkkuelämää- sarjan jatko-osa nyt onkaan. :P

Valkoista kuningatarta (historiallinen draama ylellä) tuli katsottua ne jaksot mitä kerkesi nähdä kun en alusta asti päässyt mukaan. Sitä kautta löytyikin taas yksi kuolattava näyttelijä lisää... :lolo:

Edelleen seuraan Lemmen viemää ja se onkin oikeastaan ainoa minkä katon melkein päivittäin.


August 7th, 2014, 11:58 pm
Profile
Dearest
Dearest
User avatar

Joined: April 1st, 2012, 11:38 pm
Posts: 1409
Tänään tuli yleltä eka osa Pan Am draamasarjasta. Sarja pohjautuu 90- luvun alussa perustettuun samannimiseen lentoyhtiöön. Minusta on mukavaa, että sarjassa ei keskitytä seuraamaan pelkästään yhtä henkilöä vaan työntekijöistä paljastuu vähitellen jotain uutta. Tapahtumat sijoittuvat 60- luvulle, joten jo sen ajan "tyylikäs" pukeutuminen antaa aihetta tutustua lähemmin. Tässä on myös mukana se Koston yksi näyttelijä, jonka nimeä en saa nyt päähäni.


August 17th, 2014, 11:29 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 104 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

Forum hosting by ProphpBB | Software by phpBB | Report Abuse | Privacy