Reply to topic  [ 81 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Next
Uusi albumi [Colours] 2.7 ja kiertue! 
Author Message
Dearest
Dearest
User avatar

Joined: April 1st, 2012, 10:54 pm
Posts: 861
Levy jätti mut aika kylmäks, Pray kuulostaa jostain syystä mun korviini vieläkin ihan meaning of Love -kopiolta ja vaan Terminal ja Lelio jäivät suht kunnolla mieleen, joista ensimmäinen vie kyllä voiton aika 6-1. Lelion video näytti kuitenkin YT-previewin perusteella ihan kivalta, muita en jaksanukkaan sit muutamaa sekuntia pidempään kattoa... oisin oottanut vähän tasokkaampaa kokonaisuutta tälläkin kerralla :l

_________________
Singing soft grunge just to soak up the noise.


June 26th, 2014, 4:27 pm
Profile WWW
RED LINE ~for TA~
RED LINE ~for TA~
User avatar

Joined: March 30th, 2012, 9:11 pm
Posts: 1240
Location: Espoo
En ole täällä kerennyt kommentoimaan vaikka jo kuinka kauan tätä albumia luukuttanut. Ei voisi olla parempi albumi ♥

_________________
I’m gonna follow the wild beat of my heart
why can’t that be most important thing right now?


June 28th, 2014, 7:26 pm
Profile WWW
Dearest
Dearest
User avatar

Joined: April 1st, 2012, 11:16 pm
Posts: 591
Location: Haukipudas
Levy on kuunneltu ja se on ihan popitettava, mutta ei todellakaan kuulu minun suosikkieni joukkoon. Levy on toki minusta parempi kuin GUILTY, NL, LOVE again, I am... ja A Song for xx, joista tykkään paljon vähemmän, mutta silti se tuntuu olevan minulle paljolti samanlainen kuin Secret, josta en osannut ensin sanoa ollenkaan pidänkö siitä vai enkö. Jossakin välissä kyllä päätin sen olevan surkea, mutta ei se oikeastaan ole. Colours on myös vähän siinä välissä.

Yhtään inhokkia ei ole tullut vastaan, tykkään oikeastaan kaikista kappaleista. Joistakin vähemmän ja joistakin enemmän. Omiksi suosikeiksi on nousseet Terminal, Angel ja Lelio, mutta tykkään valtavan paljon myös NOW & 4EVAsta ja Hello new mestä. Ja Merry-go-round nyt oli singlejulkaisustaan saakka suosikkejani, koska VERBAL on ♥ XOXO, Pray, Feel the love ja What is forever love? ovat taas niitä joista pidin vähiten. Minä kyllä pidin Prayta tylsänä jo silloin kun se tuli ulos singlenä, ja Feel the love oli aivan täydellinen kun se tuli joulukuussa ulos. Yhtäkkiä se ei enää tuntunutkaan niin hyvältä. XOXO ja What is forever love? sitten olivat niitä biisejä, jotka previewin perusteella kuulostivat todella hyviltä ja lupaavilta, mutta kokonaisina olivatkin jokseenkin... tylsiä. Outoa, mutta sille ei voi mitään.

Albumille antaisin kokonaisarvosanaksi 3/5, koska se ei tosiaan ollut kokonaisuutena erityisen tajunnanräjäyttävä. En tiedä olinko jossakin alitajunnan puolella odottanut jotain (miss)understoodin ja Party Queenin kaltaista experimental pop-meininkiä, mutta näinpä siinä kuitenkin kävi nyt tällä kertaa. Nyt haluan kuitenkin popitella tuota 8,000 kappaleen listaa että saan noi kappaleet jossakin välissä näkymään last.fm:n kirjastossa.

_________________
Image


June 29th, 2014, 5:42 pm
Profile WWW
progress
progress
User avatar

Joined: April 2nd, 2012, 8:54 am
Posts: 59
Location: Helsinki
Itse odottelen vielä albumiani, mutta previewien perusteella kuulostaa ihan mukavan elektroniselta. Tykkään lisäksi kansista paljon~

_________________
Image
Thank you, ownsarai~


July 1st, 2014, 2:29 pm
Profile
Dearest
Dearest
User avatar

Joined: April 1st, 2012, 11:38 pm
Posts: 1409
Kuuntelin albumin läpi eilen. Tässä hieman koottuja ajatuksia:

Spoiler: show
- Feel the love sopii hyvin avaamaan albumikokonaisuuden.
- Mun mielestä XOXO:ssa hoettu "Girls just wanna have fun" on musiikkimaailmassa jo puhki kulutettu, joten en oikein pidä siitä tässäkään. Ehkä eniten mua häiritsee kuitenkin, että kappale ei kuulosta kovin tuoreelta, jos tiedätte mitä tarkoitan. Tässä on myös joitain elementtejä, jotka tuo mieleen Pitbullin.... Lyhyesti tiivistettynä; kappale, joka ei jää mieleen.
- Olen varmasti joskus tehnyt selväksi, että minun silmissäni Naoya Urata ei ole kovin arvostettu vokalisti. DAISHI DANCE on myös tuottanut parempia kappaleita kuin What is forever love. Jos tässä saisi säilytettyä saman intiimin tunnelman kuin kappaleen alussa, pitäisin todennäköisesti enemmän. Piano on kyllä kaunis tässä.
- Hello new me on kappale, joka kasvaa joka kuuntelulla. Eli näen tässä kyllä potentiaalia, vaikka se ei tällä hetkellä kuulukkaan suosikkeihini.
- Pray on ehdottomasti levyn parhaimmistoa. En ehkä kiinnittänyt siihen ilmestymisvaiheessa tarpeeksi huomiota, mutta nyt levyllä kuultuna todella vaikuttava ja sanoisinko myös, että hyvällä tavalla sitä tuttua ja turvallista ayua!
- En tiedä voiko kukaan kieltää Terminalin olevan hyvä remix, mutta se on myös sen takia aika irtonainen kokonaisuutta katsoessa. Voisin kuvitella tämän olevan esim. lisälevyllä tai bonuskappaleena ennemmin kuin osana virallista kappalelistaa.
- Rodney Jerkinsilta saa nimensä puolesta odottaa suuria. Angel on kaunis ja jotenkin ayu onnistuu tekemään kappaleesta "omansa" ilman, että kuulija lähtisi heti vertaamaan sitä muihin Jerkinsin tuottamiin kappaleisiin.
- VERBAL menettelee pieninä annoksina. Ayun osuus Merry-go-roundissa on kuitenkin vertaansa vailla.
- Lelio kannattelee mielestäni parhaiten dance/trance- tyyliä, jota levylle on yritetty tuoda. Vielä kun tämän olisi saanut kokonaan japaniksi.
- NOW & 4EVA on kolmas levyn kappale, joka sopii ayun tuttuun musiikilliseen tyyliin. Sävellyksenä tämä on kuitenkin hieman tylsähkkö/mieleenpainumaton.
- Mitään arvosanaa en osaa heti tältä seisomalta antaa. Voin kuitenkin hieman verrata ayun albumidiscografiaan ja siinä tapauksessa sanoisin, että ehdottomasti parempi kuin Rock'n'Roll Circus (joka on vähiten kuuntelemani ayun albumi koskaan), mutta ei vedä vertoja esim. Love songs ja NEXT LEVEL albumeille, puhumattakaan jo klassikon aseman saaneista levyistä.


July 4th, 2014, 1:02 pm
Profile
progress
progress
User avatar

Joined: April 2nd, 2012, 8:54 am
Posts: 59
Location: Helsinki
Tässä omia mietteitäni kappaleista ja albumista:

*Feel the love on ihan hauska, sempitempoinen ja positiivinen dance-popkappale. Sitä on ihan mukava kuunnella, mutta kokonaisuutena se on ehkä hieman mieleenpainumaton.
*XOXO kuuluu omalta osaltani levyn parhaimmistoon. Hauskaa klubitunnelmaa ja tyttöjenkeskeistä iloittelua samassa kappaleessa. Rakastan Licon mukanaoloa musiikkivideolla, hän on niin kaunis, ayu ja Lico ovat myös tosi söpöjä yhdessä!~
*What is forever love on myös eräs suosikkikappaleeni. Rakastan siitä millä tavoin kappale kehittyy, kertosäe on tarttuva. Kovana AAA-fanina kannatan toki myös Urata Naoyaa, rakastan hänen pehmeää ääntään tässä biisissä, kuulostaa erittäin hyvältä. Ehdottomasti paras Uratan kanssa featettu kappale.
*Hello new me on perinteisempi semitempoballadi, ihan nätti tämä. Kuten Meja totesi yllä, tämän biisin potentiaali kasvaa joka kuuntelukerralla. Perushyvä slovari.
*Pray on tämän levyn puhtain, kaunein, klassisin ja upein balladi. Siitä tuli myös yksi suosikkiballadini ayulta koskaan. Tämä kuulostaa hyvin klassiselta ayun kappaleelta, ja on ehkä siksi muulta levyltä hiukka irtonainen. Joka tapauksessa, upea kappale.
*Termnal on ehkä kaikista kauimpana ayun yleisestä tyylistä. Se on sataprosenttisen puhdas klubikappale, ja voisi hyvin olla irtonainen remix enemmänkin Arminin omassa ansioluettelossa kuin ayun. Se on silti loistava klubikappale, vaikka ei kuulostakaan kovin ayumaiselta. Tämä on selvin hatunnosto levyllä EDM:n suuntaan.
*Angel on kuin mahtipontinen musikaalinumero. Ayun ääni kuulostaa tässä kappaleessa erittäin kauniilta. Kappaleen sävy on koskettava ja toiveikas. En oikeastaan aluksi pitänyt tästä biisistä kauheasti, mutta nyt pidän siitä hyvin paljon. Tämä on enemmän sellaista ayun tyylistä EDM:ää kuin edellämainittu Terminal.
*Merry-go-round tämä on edelleen kiva kappale, VERBALin feat-osuus on tässä minusta tosi kiva, sopii kappaleeseen. Silti tämä on vähän samassa asemassa kuin Feel the love, hieman persoonaton, mutta silti ihan kiva kappale.
*Lelio jälleen kerran levyn parhaimmistoa, ehkä peräti koko levyn paras kappale. Tässä oli myös kivoin MV. Jostain syystä mieleen tuli vähän Madonnan Celebration. Tästä tulee tosi hyvä fiilis, ja se varmasti on ollut tarkoituskin. Loistava bilekappale. Kertosäe jää päähän.
*NOW & 4EVA on hyvä, pehmeä ja lämmin lopetus levylle. Tämä on sävyltään mukavan toiveikas. Pidän kappaleesta hyvin paljon, jälleen kerran, kertosäe on minusta ihana. Tämäkin on sellaista hyvin ayulta kuulostavaa musaa. En oikein osaa sanoa tästä muuta. Tosi kiva kappale, tulee kiva olo.

Kaiken kaikkiaan, Colours on ayulta hyvä nyökkäys EDM:än suuntaan. Tämä ei ehkä nouse lempilevykseni, mutta nautin joka tapauksessa sen kuuntelusta paljon. Tämä on myös kauttaaltaan hyvin erilaista ayua, mitä on yleensä tottunut kuuntelemaan. Kokonaisuus ei ehkä ole täysin tasapainoinen, mutta hyvä sekoitus siitä on saatu aikaan. Loppuarvosanani levylle olisi 8,5/10.

_________________
Image
Thank you, ownsarai~


July 4th, 2014, 2:49 pm
Profile
Dearest
Dearest
User avatar

Joined: April 1st, 2012, 11:38 pm
Posts: 1409
^ Hyvät pohdinnat. :) Selkeästi ollaan joistakin kappaleista eri mieltä (esim. XOXO ja What is forever love), mutta paljon on myös samoja ajatuksia. ^^

Jos muuten ajattelette, että levy jaettaisiin kahtia näin:

01 Feel the love
02 XOXO
03 What is forever love
04 Hello new me
05 Pray
____________________
06 Angel
07 Terminal
08 Merry-go-round
09 Lelio
10 NOW & 4EVA

...niin pidättekö enemmän albumin alku-vai loppupuolesta? Vai onko ero niin selkeä? Mitä nyt itse katson tuota kappalelistaa niin kyllä nuo viimeiset 5 kappaletta tuolta enemmän dominoi omalla kohdallani. Näin siis ainakin tällä hetkellä. Oikeastaan albumin keskiosa (kappaleet 4-7) on mulle mieluisinta kuunneltavaa. ^^


July 4th, 2014, 3:00 pm
Profile
walking proud
walking proud
User avatar

Joined: April 2nd, 2012, 10:23 am
Posts: 452
Location: Boom City
^Pidän enemmän loppupuoliskosta, by far. Oli mukava lukea teidän arvostelut, voisin itsekin tehdä saman, vaikka olen mielipiteitäni jo kertonutkin.

Feel the love
Tykkään tästä, ihanan hyväntuulinen kappale. Tylsäksi tämän tekee pituus, välisoitto osiot on pitkiä, että alkaa jo odottaa, voisko kappale jo vaihtua.

XOXO
Levyn parhaimmistoa ja jää päähän soimaan (oh so many times). Ei siis kertsi vaan säkeistöt - ne ovat parasta antia. Huomiona olen tehnyt, että alussa on samanlainen lyhyt kohta (tausta) ennen ekaa säkeistöä kuin On the floorissa. Meja viittasikin Pitpulliin, ja voisi olettaa, että RedOnen tiimillä on osuutensa asiaan tässä biisissä. RedOnehan on ollut On the floorin tekijänä. Ei huononna biisiä, mutta on muuten kyllä aika länsimaalaisen kuuloinen eikä siinä mielessä yhtään uniikki.

What is forever love
Naoya ei tässä suuremmin haittaa, mutta voisi olla ilmankin. Tämä biisi ei nouse mulla korkealle, vaikka on kuuntelemisen arvoinen. Ei vaan mitenkään erikoinen, piano on ehkä se hienoin asia.

Hello new me
Kehuin tätä aiemmin jo ihanaksi biisiksi, mutta näiden muiden biisien seassa massaan hukkuva.

Pray
Kaikki hehkuttaa, mutta mä en saa päähäni, miltä tämä edes kuulostaa. Öö...joo. Kertoo jo paljon. (Nyt tosin albumin kuuntelemisestakin on useita päiviä, kun en ole muutenkaan kuunnellut mitään.) Mutta hyvä biisi, en vaan pysty antamaan mitään rakentavaa kommenttia. :roll: Silloin kun tämä julkaistiin en hirveän monta kertaa ole kappaletta kuunnellut, että saattaa vaikuttaa.

Angel
Loistava. Välillä saan kylmänväreetkin ja tässä on voimaa, jos näin asian voi ilmaista. Jää myös usein päähän soimaan tai tulee jostain mieleen. Huonoa on, että ayu kuulostaa vähän hassulta "o-o-ooo-" kohdissa, niissä matalammissa siis.

Terminal
Yhä edelleen, remixmäisyys poistettuna tai ainakin karsittuna (lyhyemmät välisoitot, vaikka ne on ihan hyviä), kappale olisi vieläkin parempi. Tämä on kuitenkin tämmöinen "kylmänväreet-biisi" myös sekä tunteikas että tarttuva. Niin, ja laulumelodia on kaunis.

Merry-go-round
Tästä pidän koko ajan enemmän ja enemmän. Aluksi en oikein tykännyt, silloin kun tämä ilmestyi. Tässä kuitenkin on vaihtelevaa tunnelmaa ja ayu kuulostaa hyvältä. VERBALin kohtakin on aika loistava.

Lelio
Turhapa sitä on miljoonaan kertaan sanoa, että tämä on napakymppi. Mutta kun on! Paras. Tässä on asennetta, hyvät sanat ja sävellys. Kaikki toimii, miinusta vain Lelion hokemisesta, mutta hoetaahan XOXOssa ja Angelissakin samaa lausetta. Löytyyhän näitä. + Oiva biisi treenaamisen taustalle. :D

NOW & 4EVA
Yllättävän mieleenjäävä biisi ja tykkään. Ehkäpä näistä perusbiiseistä paras. Tässä kun on tunnetta....mutta ei tämä kuulosta musta toiveikkaalta juurikaan. Paitsi "Love me now and forever" kappaleen lopussa keventää biisin ja päättää albumin mukavasti.

Overall vertaillen Colors on parempi kuin LOVE again ja ehkäpä myös parempi kuin Party queen. A Song for XX:nkin voittaa....MY STORY ja RAINBOW kuuluvat listani häntäpäähän, joten tietyssä mielessä niidenkin ohi mennään, jollein albumien eeppisiä tapauksia kokonaisuuksissa oteta huomioon. Niin, ja parempi kuin FIVE ja Rock n' Roll Circus. Eli sijoittuisi ehkä puoleen väliin, mutta aika näyttää. En nyt mielessäni osaa albumeita laittaakaan absoluuttiseen paremmuusjärjestykseen, mutta tässä vähän osviittaa mieltymyksistäni.

EDIT: alunperin mun piti kommentoida Colorsin booklettia: upeita kuvia, niissä on särmää. Valkoisen ollessa vallalla tulee mieleen A BEST 2 -white- ja LOVEppearskin - mustavalkokuvien takia.

_________________
Image


July 5th, 2014, 12:46 pm
Profile
Melody
Melody
User avatar

Joined: April 1st, 2012, 9:11 pm
Posts: 1132
Location: WONDERLAND
minäkin tulen tänne arvostelemaan :D


01. Feel the love
- En välittänyt tästä ekalla kuuntelukerralla, mutta enemmän kuuntelemalla tästä on tullut parempi. Iloinen, rempseä biisi. Mutta niinkuin Alias sanoi hyvin, niin jossain kohtaa alkaa odottaa jo seuraavaa biisiä ja odottaa, että biisi loppuisi jo.

02. XOXO
- Tykkään kappaleesta muuten paljonkin, mutta tuo "girls just wanna have fun" jostain syystä ärsytti mua aluksi, enkä ole oppinut siitä liiemmin pitämään nytkään. Mutta muutoin kokonaisuutena oikein kiva biisi. Ja tykkään tätä kyllä kuunnella, kyllä tuohon "girls just wanna have fun" kohtaankin on jotenkin tottunut :D ainakin se pitää aina laulaa, kun sen kuulee.

03. What is forever love
- Ihana biisi. Vaikkakin haluaisin ayun laulavan tämän yksin. Mutta Naoya on tullut jo niin tutuksi, että eipä se tuossa varsinaisesti haittaakkaan. Naoyan ääni ei vaan oo koskaan kauheasti sykähdyttänyt.

04. Hello new me
- Muiden kanssa täysin samaa mieltä tässä. Ihana, jokaisella kuuntelukerralla paremmaksi muuttuva.

05. Pray
- Kuuntelin tätä paljon, kun tämä julkaistiin. En aluksi pitänyt minään, mutta tästähän tuli aivan loistava ja yksi albumin parhaimmistoa. Kylmiä väreitä tuottava. Ja se kitarasoitto biisin loppupuolella, ah ♥ laitan musiikin siinä kohdassa aina täysille, varsinkin autossa.

06. Terminal
- Aivan loistava. Alkusoiton lyhentäisin, mutta muutoin. Voi hyvänen aika miten upea ♥ Ekalla kuuntelukerralla olin varsinkin aivan maahan lyöty. Tätä on tullut paljon kuunneltua.

07. Angel
- Upea tämäkin, vaikka tähänkin kesti hetken tottua.

08. Merry-go-round
- VERBALin ääni on taas sellainen, josta en tykkää. Mutta sopii kyllä kappaleeseen muuten ja oikein kiva biisi.

09. Lelio
- LOISTAVA ♥ Albumin parhammistoa. Alusta asti ollut suosikkini. Jää aina päähän soimaan ja tätä on kiva laulaa.

10. NOW & 4EVA
- Silloin kun tältä albumilta oli julkaistu ne uusimmat biisit ensimmäistä kertaa kokonaisina, niin poltin samantien levylle, että voin kuunnella autossa. Ja levyllä tämä oli sopivasti Terminalin ja Lelion välissä, joten väistämättä kuuntelin tämän aina Terminalin jälkeen, jos en aina hoksannut vaihtaa heti Lelioon. Niin tämä on näitä, johon "vahingossa" rakastuin. Aivan loistava myös.Lelioa ja Terminalia on tullut luukutettua eniten albumilta. Pray on myös kovasti soinut, kuin myös NOW & 4EVA. Kokonaisuutena hieno albumi. Järjestyksessä sijoittuu mulla myös johonkin keskipaikkeille ayun albumeista. Eipä mulla oikein paremmuusjärjestystä niissä edes ole. Mutta ei tämä huonoimmasta päästä ole todellakaan. Ja booklet on aivan upea *___* ♥

_________________
Music on. World off. ♫ / last.fm / ecstasy / Melody


July 14th, 2014, 12:15 pm
Profile WWW
Startin'
Startin'
User avatar

Joined: August 28th, 2012, 6:10 pm
Posts: 22
Ayun julkaisutahti on faneja hemmotteleva.. :) Kuuntelin häntä joka päivä vuosina 2009-2011 obsessoituneesti, jonka jälkeen on ollut taukoa. Nyt minuun tänä kesänä iski kova Ayu-nostalgia!!! :allah:

Vasta tänään aloin kuunnella tätä uutta julkaisua. Toistaiseksi vain Hello New Me on kolahtanut lujaa.

_________________
tumbr-blogit

j-pop ja kaikki "kawaii" osoitteessa http://girlysideofmine.tumblr.com/
toinen tumblr-blogi http://destroyingeverythingold.tumblr.com/


August 14th, 2014, 2:29 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 81 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

Forum hosting by ProphpBB | Software by phpBB | Report Abuse | Privacy