Reply to topic  [ 2 posts ] 
Charli XCX 
Author Message
Dearest
Dearest
User avatar

Joined: April 1st, 2012, 10:54 pm
Posts: 861
Image

Nimi: Charlotte Emma Aitchison
Syntynyt: 2. elokuuta 1992 (Stevenage, Englanti)
Genret: Synthpop, indietronica, darkwave, witch house
Ammatti: Laulaja-lauluntekijä
Aktiivisena: 2008 -
Levy-yhtiöt: Orgy Music, This Is Music, Asylum, Atlantic, IAMSOUND
Työskennellyt yhdessä: Icona Pop, Sky Ferreira, Marina and the Diamonds, Alex Metric, Brooke Candy, Salem
Kotisivu: charlixcxmusic.com, charlixcx.tumblr.com

Charlotte Emma Aitchinson (syntynyt 2. elokuuta 1992), paremmin tunnettu lavanimellään Charli XCX, on brittiläinen laulaja-lauluntekijä. Hän julkaisi kaksi singleä vuonna 2008, "Emelline"/"Art Bitch" ja "!Franchesckaar!". Levytyssopimuksen hän teki This Is Music - ja IAMSOUND Records -levy-yhtiöiden kanssa ennen "Stay Away" -, "Nuclear Seasons" - ja "You're the One" -sinkkujen julkaisua. Hän julkaisi kaksi minialbumia 2011 loppupuolella työskennellessään True Romance -albuminsa parissa. Lyriikoiden kirjoittamisen Charli XCX aloitti 14-vuotiaana.

14-vuotiaana Charli aloitti debyyttialbuminsa työstämisen. Kaksi singleä, "!Franchesckaar!" ja double A-side "Emelline"/"Art Bitch", julkaistiin 2008 lopulla Charlin levy-yhtiön, Orgy Musicin toimesta. 14-albumia ei koskaan julkaistu kaupallisesti, vaikkakin muutamia myynnin edistämiseen tarkoitettuja kopioita julkaistiin.
2011 hän oli mukana Alex Metricin "End of the World" - ja Starkeyn "Lost in Space" -singellä. Toukokuussa 2011 hän julkaisi ensimmäisen singlensä melkein kolmeen vuoteen, "Stay Awayn", jota seurasi "Nuclear Season" marraskuussa, molemmat Ariel Rechtshaidin tuottamia ja jotka julkaistiin ainoastaan Isossa-Britanniassa. Singlet saivat huomita Pitchfork Medialta hänen saadessaan parhaan uuden kappaleen kunnianosoituksen molemmista kappaleistaan, joista jälkimmäinen sijoittui sijalle 35 Pitchfork Median Best Tracks of 2011 -listalla. Myöhään 2011 viisikappaleinen myyntiä edistävä sampleri Charlin debyyttialbumilta julkaistiin. Kaikki kappaleet olivat varhaisia demoja, sisältäen varhaisen version "You're the One" -kappaleesta nimellä "In The Dark".

Helmikuussa 2012 Charli julkaisi kappaleet "Valentine" ja "I'll Never Know" kotisivujensa kautta. Charli XCX kirjoitti ja toimitti kaksi kappaletta kuten "How Can I?" indie-kauhuleffalle nimeltä Elfie Hopkins, pääosissa Ray Winstone ja hänen tyttärensä Jaime Winstone. Hän julkaisi myös kaksi ilmaista mixtapea SoundCloudin kautta, jotka sisältivät kappaleita hänen nais- ja miespuolisilta vaikuttajiltaan, ensimmäinen nimeltään Super Girls, Super Love ja toinen nimeltään I Like Boys Who Cry. 12. toukokuuta 2012 hän julkaisi ensimmäisen alkuperäisen mixtapensa nimeltään Heartbreaks and Earthquakes, yhden kappaleen tiedoston joka koostuu kahdeksasta kappaleesta kuten "How Can I?". Hän toimi Santigoldin ja Coldplayn lämppärinä koko kesän.
12. kesäkuuta 2012 Charli julkaisi You're the One -debyyttiminialbuminsa Yhdysvalloissa, sisältäen kappaleet "You're the One" ja "Nuclear Seasons" sekä remixejä molemmista kappaleista. "You're the One" julkaistiin hänen debyyttisinglenään Australiassa 14. kesäkuuta. Minialbumi julkaistiin myöhemmin syyskuussa Isossa-Britanniassa ja Australiassa. Hänen toinen alkuperäinen mixtapensa nimeltään Super Ultra julkaistiin ainoastaan hänen kotisivujensa kautta 7. marraskuuta 2012, sisältäen kahdeksan eri kappaletta. Hän kirjoitti ja oli mukana Icona Popin "I Love It" -singlellä joka oli molemmille artisteille läpimurtohitti. Ystävänsä Marina & the Diamondsin Amerikan- ja Kanadan-lämppärinä Charli toimi '13 toukokuun ajan ja Ellie Gouldingin Euroopan-kiertueella koko huhtikuun. Hänen debyyttialbuminsa, True Romance julkaistiin 12. huhtikuuta. 1. toukokuuta hän julkaisi Marina & the Diamondsin kanssa kappaleen "Just Desserts", joka julkaistiin molempien Soundcloud-sivuilla ladattavaksi ilmaiseksi.
Kesäkuussa 2013 Charli vahvisti työstävänsä toista (teknisesti kolmatta) albumiaan.

Studioalbumit

Image
14 (2008)

Image
True Romance (2013)

Minialbumit

Image
You're the One (2012)

Image
iTunes Festival: London 2012 (2012)

Mixtapet

Image
Heartbreaks and Earthquakes (2012)

Image
Super Ultra (2012)

Singlet

!Franchesckaar! (14, 2008)
Emelline/Art Bitch
Stay Away (You're the One ja True Romance, 2011)
Nuclear Seasons (You're the One ja True Romance, 2011)
You're the One (2012)
You (Ha Ha Ha) (True Romance, 2013)
What I Like (True Romance, 2013)

MusiikkivideotJepadeihei, ajattelin tehä Charlille oman topicin kun en nyt vähään aikaa oo muuta musiikkia kuunnellut ja taidan olla ilmeisesti ainoa joka Charlia kuuntelee joten pakko nyt vähän levittää tätä mun hehkutusta :(
Kuuntelin True Romance -levyn ekaa kertaa toukokuussa kun You (Ha Ha Ha) -sinkku vaan niin kolahti ja sai kiinnostuksen heräämään. Parilla ekalla kuuntelulla levy jäi aika tasapaksuksi, mut varsinkin nyt ku oon kuunnellu lähes koko viikon levyä (ja Charlin tuotantoa muutenkin) jatkuvalla putkella niin eipä tunnu yhtään enää tasapaksulta, jotenkin biisit on auennu mulle nyt paljo paremmi ku toukokuussa. Ja viime kuussa ostin levyn Itiksestä ;)
Charlin tyyli on jotenkin niin erilainen muihin mun kuuntelemiin artisteihin verrattuna, tykästyin heti ja varsinkin Nuclear Seasons - ja You (Ha Ha Ha) -musiikkivideot on albumin bookletin lisäksi inspannu mua ihan hirveesti, rakastan. ♥ Lempparibiisejä jos kysyttäis niin mun lemppareita on varmaan (levyn biisilistan järjestyksessä) Nuclear Seasons, You (Ha Ha Ha), Take My Hand, Stay Away, What I Like, You're the One ja How Can I. Kaikki biisit on hyviä. :)
Charli esiintyi Ruisrockissa pari viikkoa sitten ja mua jäi semisti harmittamaan se etten päässyt vaikka kaverilla ois ollu ilmaset liput :( Kaduttaa.

_________________
Singing soft grunge just to soak up the noise.


July 26th, 2013, 7:13 pm
Profile WWW
Dearest
Dearest
User avatar

Joined: April 1st, 2012, 11:16 pm
Posts: 591
Location: Haukipudas
Nuclear Seasons ja You oli tosi hyviä kappaleita. Kuuntelen nuo muutkin kun oma läppäri on taas käytössä. En jaksa vanhempien koneella alkaa taistella noiden äänisysteemien kanssa nyt. :)

_________________
Image


July 30th, 2013, 2:59 pm
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

Forum hosting by ProphpBB | Software by phpBB | Report Abuse | Privacy