Reply to topic  [ 7 posts ] 
Fevenita - moi kaikki! 
Author Message
Startin'
Startin'
User avatar

Joined: April 13th, 2013, 10:36 pm
Posts: 12
Heipähei kaikki uudet ja vanhat momentslaiset! Olin aikoinaan vanhallakin foorumilla, mutta en useampaan vuoteen enää kirjoitellut sinne mitään, joten vain harvat vanhat ehkä muistavat vielä. Tässä siis esittelyni:

Kuka: Fevenita
Ikä: 22
Asuinpaikka: Espoo
Lempiartistit ja -bändit: Ayu, PMMP, X Japan, Kelly Clarkson, Delta Goodrem. Toki paljon muitakin, mutta nämä ovat sellaisia joita on tullut kuunneltua monen vuoden ajan, ja joiden suurinpiirtein koko tuotanto miellyttää.

Ayu-tarina: Löysin Ayun netin kautta noin vuonna 2003. Koska Ayu oli eka japanilainen artisti jota kuuntelin, kappaleet vaativat aluksi totuttelua ja muistan vierastaneeni etenkin Ayun alku-uran kimeähköä ääntä. Taisin välillä poistaakin(!) Ayumin biisit koneeltani, koska kovalevyltä meinasi loppua tila ja jostain piti karsia. Kuitenkin päädyin jotain kautta kuuntelemaan Ayumin musaa uudestaan, ja vuoden 2005 STEP you/is this LOVE? -julkaisusta lähtien seurasin jo aktiivisesti Ayun uraa. Seuraavien vuosien ajan uusimmat albumit ja konsertit löytyivätkin aina joululahjalistalta ^^

Sittemmin olen kuunnellut Ayumia aina enemmän tai vähemmän, vähintäänkin kerran kuussa sanoisin. Viimeisin omistamani täyspitkä albumi on GUILTY, jonka jälkeen en seurannut Ayun uraa niin aktiivisesti ja joku albumi taisi mennä kuuntelematta ohikin. Olen kuitenkin todennut, ettei Ayumi ole luultavasti ikinä lähdössä kokonaan soittolistoiltani tai elämästäni, sillä sen verran tärkeä siitä on tullut näiden vuosien aikana. Nykyään seuraan Ayu-uutisia taas useammin, ja koitan aktivoitua jälleen täälläkin (:

Huipennus "Ayu-urallani" oli matka Japaniin loppukesästä 2011, jolloin pääsin näkemään Ayumin livenä a-nationin vikassa Tokion konsertissa, josta DVD-matskukin taitaa olla pääosin (vaikka siitä puuttuikin just se biisi kun Ayu ohitti mut ihan parin metrin päästä nosturiautollaan ;_; en ollut ainut, jolla oli itkussa pidättelemistä. Harmittavasti tosin missasin toisen suosikkini X Japanin, joka olisi ollut la yllätysesiintyjänä, mut olihan sunnuntain yllätys Gackto aika hyvä korvaus silti ;).) Näillä näkymin olen lähdössä Tokioon yliopistovaihtoon keväällä 2014, joten toivon vain, ettei Ayu keksi kerrankin pitää kunnolla lomaa 15-vuotisjuhlavuoden jälkeen sillä ois aika mahtia nähdä se vielä täyspitkässä konsertissa (tai useammassakin...).

Tästä Ayu-tarinastani tulikin nyt aika pitkä, mutta Ayuhan täällä on pääasia joten ehkei se haittaa ^^' Hauska tavata, ja kysykää vaan jos haluatte vielä tietää jotain!


April 14th, 2013, 12:40 am
Profile
Melody
Melody
User avatar

Joined: April 1st, 2012, 9:11 pm
Posts: 1132
Location: WONDERLAND
Oikein paljon tervetuloa! :D

_________________
Music on. World off. ♫ / last.fm / ecstasy / Melody


April 14th, 2013, 1:05 pm
Profile WWW
RED LINE ~for TA~
RED LINE ~for TA~
User avatar

Joined: March 30th, 2012, 9:11 pm
Posts: 1240
Location: Espoo
Mahtavaa, että päätit liittyä taas! Tervetuloa. ^^

_________________
I’m gonna follow the wild beat of my heart
why can’t that be most important thing right now?


April 14th, 2013, 1:24 pm
Profile WWW
progress
progress
User avatar

Joined: October 2nd, 2012, 9:02 pm
Posts: 88
Location: Lounaisrannikko
Tervetuloa! :) Ayu ja Gackt samalla kertaa, lucky you! :D


April 14th, 2013, 1:41 pm
Profile
Dearest
Dearest
User avatar

Joined: April 1st, 2012, 11:38 pm
Posts: 1409
Heipä hei, muistan sut edelliseltä foorumilta! :) Kiva että päätit liittyä. Mahtavaa, että suunnittelet vaihtoon lähtemistä ja tuollaiset tilaisuudet on kyllä ainutkertaisia. ^^


April 14th, 2013, 6:46 pm
Profile
walking proud
walking proud
User avatar

Joined: April 2nd, 2012, 12:13 pm
Posts: 416
Tervetuloa! :)


April 14th, 2013, 7:04 pm
Profile
walking proud
walking proud
User avatar

Joined: April 2nd, 2012, 10:23 am
Posts: 452
Location: Boom City
Hei ja tervetuloa, muistan tokikin sut vanhalta foorumilta. ^^

Fevenita wrote:
Huipennus "Ayu-urallani" oli matka Japaniin loppukesästä 2011, jolloin pääsin näkemään Ayumin livenä a-nationin vikassa Tokion konsertissa, josta DVD-matskukin taitaa olla pääosin (vaikka siitä puuttuikin just se biisi kun Ayu ohitti mut ihan parin metrin päästä nosturiautollaan ;_; en ollut ainut, jolla oli itkussa pidättelemistä. Harmittavasti tosin missasin toisen suosikkini X Japanin, joka olisi ollut la yllätysesiintyjänä, mut olihan sunnuntain yllätys Gackto aika hyvä korvaus silti ;).


I know the feeling... ;_; Ja sanoisin kanssa, että Gaku on AIKA hyvä korvaus. ;) Samana kesänä näin herran ekaa kerran itekin, näin btw.

_________________
Image


April 15th, 2013, 7:22 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 7 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

Forum hosting by ProphpBB | Software by phpBB | Report Abuse | Privacy